SEGRE

DEPORTES_LUNES

Àlex es queda a un pas del podi en Moto2

Va arribar a comandar, el dia del seu 21 aniversari, una cursa que va ser per a Franco Morbidelli

Àlex Màrquez, seguit per Franco Morbidelli, que va sumar la tercera victòria en Moto2.

Àlex Màrquez, seguit per Franco Morbidelli, que va sumar la tercera victòria en Moto2.MARC VDS RACING TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Franco Morbidelli es va adjudicar la tercera victòria consecutiva en Moto2 i el van acompanyar al podi el suís Thomas Luthi i el japonès Takaaki Nakagami, mentre que Àlex Màrquez va ser quart. Morbidelli va ser el més ràpid a la sortida, seguit de Mattia Pasini i Màrquez. L’italià va completar la primera volta com a líder, però poc després va ser el lleidatà el que va prendre la iniciativa i es va posar al capdavant. Màrquez va aguantar en primera posició un parell de voltes, fins que a la quarta el va tornar a superar Morbidelli, al colar-se el de Cervera en un revolt i deixar la porta oberta que el superessin també Pasini i Luthi. L’italià va intentar canviar el ritme per escapar-se i inicialment va aconseguir alguns metres d’avantatge gràcies a la seua volta ràpida a la cinquena.

Al darrere, Luthi va superar Pasini i va marxar a buscar Morbidelli, que es va adonar de tal circumstància i va encadenar tres voltes ràpides consecutives, que li van permetre augmentar l’avantatge fins a 1,4 segons.

El lleidatà va haver de disputar el tercer esglaó del podi, que finalment va ser per al pilot japonès

A partir de la vuitena volta, Luthi va començar a retallar diferències, primer a 1,2 segons, i a la següent a 0,9, encara que l’italià es va resistir a ser assolit per l’helvètic, mentre que Màrquez i Nakagami es van embardissar en una particular lluita pel tercer esglaó del podi, amb Xavier Vierge a la novena posició, Jorge Navarro a la tretzena i Ricky Cardús i Isaac Viñales a continuació. L’italià va aguantar els atacs del suís per aconseguir la tercera victòria seguida. “L’error que he comès en la carrera ha estat en el moment clau, però he patit amb el braç a les últimes voltes, el traçat d’aquesta pista no és fàcil per a mi”, va manifestar Àlex després de firmar la quarta posició a Austin.

tracking