El Torregrossa s’emporta el primer partit

La Seu, pròxim rival si sentencia a casa

El Torregrossa deixa l’eliminatòria gairebé sentenciada a Artesa.

El Torregrossa deixa l’eliminatòria gairebé sentenciada a Artesa.AMADO FORROLLA

El Torregrossa va vèncer per 1-4 en el partit d’anada de la Copa Campions de Quarta Catalana davant l’Artesa de Lleida. Va tardar poc a avançar-se el conjunt visitant que va marcar el seu primer gol en el minut 6 de partit. El segon gol va arribar a la mitja hora de l’encontre en el que semblava que anava a ser un monòleg del Torregrossa. Abans del descans, va aconseguir retallar distàncies l’Artesa de Lleida arribant a la mitja part amb esperances de poder remuntar. A la represa el Torregrossa va traduir la seua superioritat en gols, dos concretament, que els va permetre vèncer per 1-4 deixant pràcticament sentenciada l’eliminatòria. En cas de sentenciar a casa, el Torregrossa es veuria les cares amb la Seu d’Urgell.