SEGRE

GOLF

Aigua més barata a Raimat

Principi d’acord amb Vallfonda i Aqualia per rebaixar de 100.000 a 60.000 euros, però se segueix negociant amb l’ACA || El club apujarà un 3% les quotes

Vista general dels socis assistents ahir a l’assemblea anual del Raimat Golf Club.

Vista general dels socis assistents ahir a l’assemblea anual del Raimat Golf Club.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Raimat Golf Club va celebrar aquest dilluns l’assemblea anual, en la qual es van aprovar els comptes del passat exercici i el pressupost de l’actual, i en què, a més, la junta directiva que presideix Josep Ramon Gabàs va informar al gairebé mig centenar de socis que van assistir del principi d’acord per rebaixar la factura de l’aigua.

El club ha arribat a pagar una factura de l’aigua d’uns 200.000 euros, quantitat que suposa un greu trastorn econòmic per a l’entitat. Això és a causa que l’impost que grava l’ús de l’aigua amb què es rega els camps de golf ha augmentat en deu anys de 600 euros el 2006 als 40.000 actuals pagats a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Mentre que el club fa temps que negocia aquest assumpte del cànon de l’ACA, ja ha assolit un principi d’acord –falta encara la signatura– amb la societat Vallfonda, de la finca de la família Raventós, on es troba l’aigua, i falta ara que el ratifiqui també Aqualia. Aquest acord suposaria rebaixar el pagament d’uns 100.000 euros a aproximadament 60.000, però continua negociant amb l’ACA.

D’altra banda, l’assemblea va aprovar apujar les quotes un 3%. Actualment, la quota individual és de 137 euros i la familiar, de 199. Així mateix, es va aprovar un pressupost d’uns 889.000 euros, molt similar al del passat exercici (891.000), que va deixar un superàvit d’una mica més de 100.000 euros. No obstant, falta consolidar-lo amb la pròxima assemblea de la SPEAD, la societat que gestiona el club, la qual cosa donaria lloc a un cashflow d’uns 30.000 euros.

tracking