SEGRE

FUTBOL CLUBS

Rua per a les campiones del CF Pardinyes

L’equip femení del Pardinyes celebrarà dissabte el seu ascens a Segona pels carrers de la ciutat || El Saragossa, convidat al seu torneig de promoció

Xavi Rubio, coordinador del Pardinyes, i Anna Esteve, una de les campiones, ahir a Lleida Televisió.

Xavi Rubio, coordinador del Pardinyes, i Anna Esteve, una de les campiones, ahir a Lleida Televisió.J.C.M.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip sènior femení del CF Pardinyes, que el passat cap de setmana va aconseguir un històric ascens a la Segona divisió estatal, celebrarà dissabte aquest èxit amb una rua que recorrerà diferents carrers de la ciutat i que acabarà al Municipal de Pardinyes, on el club organitzarà una gran festa. “Som un club pioner en l’aposta pel futbol femení i aquest ascens és el premi a molts anys de treball i esforç”, explicava ahir Xavi Rubio, coordinador del club. El CF Pardinyes recupera una categoria que havia perdut fa deu anys i que el situa a l’avantsala de la màxima categoria, la Segona divisió, en la qual es trobarà amb un altre club de la ciutat, l’AEM.

“Tenir dos equips a la Segona estatal és molt bo per a la ciutat. Crec que el futbol femení està en un bon moment i hi ha moltes nenes a la base que en el futur ens donaran moltes alegries”, explica Anna Esteve, una de les jugadores que han aconseguit l’ascens, a falta de tres jornades per al final i després d’encadenar disset victòries. Anna demana a l’afició de la ciutat que s’animi a veure futbol femení. “Veuran que val la pena i s’ho passaran bé.”

“Som un club pioner en el futbol femení, recollim ara anys de treball i esforç”

La idea que té el club sobre la rua, que acabaran de perfilar amb la Paeria aquests dies, és que una vegada finalitzat el partit de dissabte la rua comenci al camp de l’AEM i es traslladi fins al de Pardinyes, on la gent estaria ja esperant les jugadores.

Rubio assenyala que l’ascens obligarà a un petit augment del pressupost, “però era una cosa prevista, perquè l’ascens era un objectiu”, i que faran falta molt pocs retocs a la plantilla. “Amb aquesta base de jugadores i aquest cos tècnic –David Viñes és l’entrenador–, es pot fer un gran paper en aquesta categoria, encara que sí que farà falta algun reforç”, va afegir.

D’altra banda, i dins del projecte de promoció del futbol femení, el CF Pardinyes organitzarà el pròxim mes de juny la tercera edició del torneig Lo Caragol per a les categories sub-13 i sub-17 i en el qual el convidat serà el Reial Saragossa.

tracking