SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Derbi d'alta tensió

El Barça afronta un duel complicat davant de l’Espanyol en la lluita per prendre la Lliga al Madrid || Flores augura “un partit intens en el qual serem virils”

Suárez, Messi, Neymar i Piqué, ahir, durant l’entrenament del FC Barcelona.

Suárez, Messi, Neymar i Piqué, ahir, durant l’entrenament del FC Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça visita avui l’Espanyol al RCDE Stadium (20.45/Movistar Partidazo) en un derbi català que pot ser clau tant per als blanc-i-blaus, si volen continuar aspirant a Europa, com sobretot per a un equip blaugrana que té aquest xoc marcat en roig en el seu assalt al Reial Madrid pel títol, ja que és una sortida complicada pel que comporta un derbi i, a més, un de tan igualat.

I, a més, tens en les hores prèvies. El tècnic periquito Quique Sánchez Flores va evidenciar la seua mala relació amb el blaugrana Luis Enrique –no es van fer la foto conjunta ni en la primera volta ni ara– i va deixar caure que serà “un partit intens”, mentre va demanar que no “se’ns jutgi per ser atrevits, homes i virils al camp, perquè el futbol és un esport de contacte”.

D’altra banda, sobre el fet que els entrenadors dels dos equips no hagin mantingut la seua tradicional trobada abans del partit, Sánchez Flores va assenyalar que “no hi va haver temps. I el que tinc lliure el dedico més al llibre que estic llegint, que em sembla fantàstic. El payaso que hay en ti, de Caroline Dream”, va dir.

Per la seua banda, Luis Enrique va dir que “tots els partits són fonamentals. Ho era el del Bernabéu i ara, només per les jornades que queden, necessitem guanyar tots els partits. Aquest és el més important, perquè és el següent i, a més, per ser un derbi”, va destacar.

Sobre l’Espanyol, va afirmar que són rivals que es coneixen molt bé. “Si tots els partits fora de casa són difícils, un derbi presentarà moltes dificultats, i intentarem resoldre’l amb les nostres qualitats. És un rival amb una especial motivació quan juga contra nosaltres, de manera que hem d’estar molt atents”, va reafirmar.

Luis Enrique va destacar que Neymar, que reapareixerà després de la seua sanció en un partit d’alt voltatge, és un “especialista a aguantar aquestes situacions”.

Suárez, Messi, Neymar i Piqué, ahir, durant l’entrenament del FC Barcelona.

Suárez, Messi, Neymar i Piqué, ahir, durant l’entrenament del FC Barcelona.EFE

tracking