Bon partit i victòria a casa del Puigvertenc

Un jugador de l’Aitona s’eleva per sobre d’un contrari en una de les jugades del partit d’ahir.ITMAR FABREGAT

Puigvertenc i Aitona van disputar un bon partit en el qual els locals es van imposar gràcies a dos gols en el primer temps (2-1). La primera part va ser de domini del Puigvertenc, si bé el primer gol no va arribar fins al minut 40, obra de Josep, arran d’un veloç contraatac.

Tan sols tres minuts més tard, Andrés va marcar el 2-0 en una jugada similar. A la represa, l’Aitona va reaccionar i va retallar distàncies gràcies a Andrés (60’). A pesar que els dos conjunts van generar més ocasions, el marcador ja no es va moure.

D’altra banda, el partit es va emmarcar dins de la XII Festa Medieval Sant Jordi i el Drac.