PRIMERA CATALANA GRUP II

Massa càstig

L’Alpicat, que va acabar amb nou, rep un sever correctiu i continua acumulant lesions || El porter Crisos no va poder aturar el vendaval del Reus B

L’Alpicat, que continua amb nombroses baixes, té quatre partits per confirmar la permanència a Primera Catalana.ÁREA 11

L’Alpicat va caure davant del Reus B de forma clara (5-0) en una tarda negra dels lleidatans, que van acabar amb dos expulsats i el porter suplent jugant de jugador per la lesió de Ruben Pérez. Tercera derrota de manera consecutiva per a un Alpicat que es continua complicant la vida a la classificació i no aconsegueix sortir de la zona perillosa. El conjunt que dirigeix Jordi López Mena, que va arribar a Cambrils amb només dos jugadors a la banqueta, va caure de forma estrepitosa davant de l’equip més en forma del grup, amb el permís del Lleida Esportiu B. Un Reus B que va superar els del Parc del Graó a partir del minut 6 de joc per l’expulsió de Pifarré. Els dos gols abans del descans i la superioritat tarragonina van fer la resta.

L’Alpicat no va entrar malament en el partit. Tot just començar, Toje va estar a punt de marcar en una falta lateral que el porter local va rebutjar sota pals. Tanmateix, a la següent acció notòria Pifarré va veure la roja directa (minut 6) i va deixar el seu equip en inferioritat per a la resta del duel. Aquesta circumstància la va aprofitar el Reus B, i Modest, amb un bon xut des de la frontal a la base del pal, va col·locar l’1-0 en el marcador. Això va ser en el minut 15 i, tot just tres després, Figo va rematar a pler una assistència de Marcel per batre Crisos (2-0).

El partit tot just tenia història després dels gols i l’expulsió, ja que els locals dominaven a pler. En aquesta tessitura, Crisos, el millor del seu equip, en va haver de salvar una de molt clara a rematada de Marcel per evitar el tercer. En l’Alpicat, Caste va protagonitzar una bona acció per la dreta que, tanmateix, va acabar amb un mans xut, fàcil per al porter del Reus B. I tot just iniciar-se la segona meitat, Crisos va tornar a salvar els seus en una rematada de Figo, completament sol a l’àrea, a què el porter roig va reaccionar a la perfecció. Però a la següent acció de perill, una centrada per la dreta la va rematar Edgar, en possible fora de joc previ, per deixar dat i beneït el partit amb el 3-0. El guió no canviaria amb tot resolt. Crisos tornaria a salvar-ne una de claríssima a boca de canó, amb Francés refusant miraculosament per evitar el quart. Només seria un avís del següent, de Figo, a l’aprofitar la velocitat dels seus i culminar la jugada amb una vaselina. Ja en el tram final, Xavi Fabra va establir el 5-0 abans que Francés marxés expulsat i deixés el seu equip amb nou en els últims minuts.

Malgrat la derrota, l’Alpicat segueix fora del descens i lluitarà per evitar-lo en les quatre jornades finals, en què s’enfrontarà a un rival directe com és el Vila-seca. Si el guanya o hi empata, arribarà la salvació.

“Hem de sumar i puntuar per salvar-nos” El tècnic de l’Alpicat, Jordi López Mena, es va mostrar segur del seu equip i de les opcions per salvar-se: “Nosaltres hem de sumar i puntuar per estar per sobre de Vila-seca i el Vilanova, que són els nostres principals rivals, i si ho aconseguim ens salvarem.” A més a més, l’entrenador de l’Alpicat va valorar el partit contra el Reus B: “Hem arribat a Cambrils amb només tretze jugadors, entre sancions i baixes. Ha sigut tot plegat molt difícil, sobretot amb la primerenca expulsió que hem patit. Si a les baixes, hi sumes aquesta expulsió, es fa tot costa amunt. Era molt complicat, encara que l’equip ha lluitat sempre i durant els 92 minuts. Ens hem de quedar amb això.”