SEGONA CATALANA

Més a prop de l'objectiu

La UE Tàrrega suma tres punts al derrotar un combatiu Organyà || A falta de quatre jornades, els de Jordi Oliveres mantenen la plaça de promoció, amb 10 punts d’avantatge sobre el Torrefarrera

La defensa del Tàrrega mira d’allunyar el perill de la seua porteria durant una acció del partit.SEGRE TÀRREGA

La UE Tàrrega es va imposar en un treballat partit a l’Organyà, entrenat per l’exblaugrana Robert Vila i que va saber mantenir a zero la porteria durant els primers 45 minuts. El partit, que va resultar interessant i entretingut, es va iniciar ja amb el domini dels locals, que van tenir les primeres ocasions, primer a les botes d’Alberto, que va rematar una mica desviat en el minut 5 i deu minuts després en un rematada d’Iñaki que es va perdre per poc. L’Organyà, per la seua part, també va intentar atansar-se amb perill a la porteria de Ribera, però va xocar amb la infranquejable defensa blaugrana, que ha guanyat en solvència amb la incorporació, la setmana passada, del central Bacha. Així, i malgrat el domini dels de Jordi Oliveres, es va arribar al descans amb el marcador inicial (0-0). De tota manera, la tranquil·litat dels aficionats locals en les possibilitats del seu equip era total atesa la superioritat mostrada fins al moment.

Després del pas pels vestidors, la decoració del partit no va canviar i el domini del Tàrrega fins i tot es va incrementar. Fruit d’aquest domini van arribar fins a vuit clares ocasions per marcar, però unes vegades la bona actuació del porter visitant, Ribó, i unes altres per falta de punteria dels rematadors, el marcador continuava inalterable. Al 47, Mourad va tenir l’enèsima, però Ribó va rebutjar amb encert. Per fi, al minut 54, un irreprotxable cop de cap d’Alberto a la sortida d’un córner es va convertir en l’1-0 que feia justícia a la insistència de l’atac local.

El Tàrrega no es va conformar amb aquest gol i va continuar creant jugades de perill. Així, Jorba al minut 57, Rius al 61, de nou Alberto al 70 i també Adrià, incorporat a l’atac amb una rematada al pal, haurien pogut ampliar l’avantatge.

Finalment al minut 89, i després de noves ocasions d’Alberto en el 80 i Jorba en el 85, va arribar el definitiu 2-0, que sentenciava el matx i tancava el marcador, aconseguit per Rius en una gran jugada personal en la qual es va plantar sol davant de Ribó i el va batre, sense que el bon porter pogués fer res per evitar-ho.

Amb aquesta treballada i alhora merescuda victòria davant d’un sòlid rival, la UE Tàrrega s’atansa cada jornada una mica més al seu objectiu de disputar el play-off d’ascens, ja que la primera plaça de la taula, la que atorga l’ascens directe, sembla ja inabastable i definitivament ja en possessió d’un Borges que continua ferm al capdavant de la classificació al guanyar ahir al Balàfia per 2 a 1.