SEGRE

DEPORTES_LUNES

Nadal conquista en una hora i mitja el desè Godó

Va liquidar la resistència de l’austríac Dominic Thiem, botxí de Murray, per 6-4 i 6-1 || És el seu segon títol en dos setmanes

El balear mossega el trofeu Godó, el seu gest característic, que ha repetit deu vegades a Barcelona.

El balear mossega el trofeu Godó, el seu gest característic, que ha repetit deu vegades a Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal, cinquè jugador del rànquing mundial, va conquistar ahir el Trofeu Comte de Godó per desena vegada en la seua carrera, al derrotar a la final l’austríac Dominic Thiem per 6-4 i 6-1, en només una hora i trenta minuts. Després d’aixecar la setmana passada el seu desè títol a Montecarlo, el balear va fer ahir el mateix en el torneig barceloní, el segon que guanya aquesta temporada després de cinc finals disputades (va perdre les d’Acapulco, l’Obert d’Austràlia i Miami). Ara, Nadal intentarà repetir aquesta màgica xifra de títols en el seu Grand Slam favorit, Roland Garros, que es disputa també a la seua superfície fetitxe, la pols de maó.

Malgrat que les condicions afavorien més un pegador com Thiem que el seu joc d’efectes –la pista del RCT Barcelona es va tornar a despertar feixuga un altre dia ennuvolat que amenaçava pluja–, Nadal va fer un partit sense fissures. Molt sòlid amb el servei –només va concedir a Thiem una bola de ruptura i va ser en el primer joc del matx– i minimitzant els errors des del fons, Nadal va anar forjant el seu desè títol a la terra de la capital catalana. “No tinc paraules per descriure el que significa tenir aquesta copa deu vegades, en el club on m’han vist créixer professionalment i on sóc soci des de ja ni me’n recordo. Per a mi, té un sentit especial”, va dir Nadal, que ja té fixat el seu pròxim repte, Roland Garros.

tracking