SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

L'Atlètic visita avui el Bernabéu amb ganes de revenja europea

Zidane i Simeone viuran avui un intens duel a la Champions.

Zidane i Simeone viuran avui un intens duel a la Champions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid iniciaran avui dimarts al Santiago Bernabéu (20.45 hores/TV3/Antena 3) un derbi especial que conclourà el dimecres 10 al Vicente Calderón, on es decidirà quin equip madrileny assoleix la final de la Lliga de Campions de Cardiff del 3 de juny, un somni a què tots dos aspiren en igualtat de condicions i sense un favorit clar.

Reial i Atlètic es veuen les cares per quart any consecutiu a la Lliga de Campions. Duels farcits d’igualtat que decideixen petits detalls. Dos de les tres últimes finals del torneig més prestigiós del món a nivell de clubs i uns quarts de final donen forma a l’èxit recent madridista i les lamentacions blanc-i-roges després d’acariciar el títol.

El futbol sempre ofereix l’oportunitat d’una revenja i novament la tenen els pupils de Simeone, que afronten el duel amb ganes de rescabalar-se davant dels seus veïns del Bernabéu. Prop de 2.100 efectius participaran en el dispositiu de seguretat previst, en un encontre en el qual s’espera la presència de 4.266 seguidors de l’Atlètic. Zidane tindrà les baixes conegudes de Gareth Bale i Pepe, encara que recupera Varane. Simeone, per la seua banda, recupera Yannick Carrasco.

tracking