SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Cristiano posa la final a tocar

Tres gols del portuguès posen el Madrid amb un peu i mig a la cita de Cardiff del proper 3 de juny || L’Atlètic es va veure superat al Bernabéu i s’encomana a una gesta èpica

Carvajal i Carrasco disputen una pilota en una acció del partit d’ahir.

Carvajal i Carrasco disputen una pilota en una acció del partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un triplet de Cristiano Ronaldo, aquesta vegada decisiu en una gran cita, atansa el Reial Madrid al somni de reeditar l’èxit a la final de Cardiff. Va ser l’autèntica bèstia negra europea d’un Atlètic de Madrid que va arriscar a la recerca d’un gol, però que va rebre un dur càstig (3-0), que només pot aixecar mitjançant una gesta històrica que pel que es va veure aquest dimarts sobre la gespa del Bernabéu sembla una quimera.

Els protagonistes de dos de les tres últimes finals de la Champions, per quart any consecutiu van disputar un derbi madrileny en Lliga de Campions que aquesta vegada no van decidir els petits detalls. El Reial Madrid va desencadenar el seu millor futbol amb un moviment tàctic clau, la presència d’un quart centrecampista gràcies a la lesió de Bale, encara que en el primer gol els atlètics van protestar un fora de joc.

Mai una baixa d’una estrella li havia anat tan bé a un equip. Va permetre donar pas a la fantasia d’Isco, el millor soci de Modric, per disfrutar amb la pilota i imposar un criteri en el joc més associatiu del curs. El Madrid era un rodet que exigia a l’Atlètic portar a col·lació la seua millor versió. Valent Simeone a la recerca de corregir errors del passat que van deixar ferides encara obertes, va sortir a pressionar a dalt, amb línies avançades però condicionats per les seues baixes en el lateral dret.

Tenia clara la seua solució però no va estar a l’altura. Lucas va ser l’elegit, a cama canviada. El Reial Madrid ja tenia un flanc clar per atacar. Cristiano i Marcelo no van tenir pietat. El Cholo va començar amb Koke com a ajuda en aquesta banda i va acabar recorrent a Carrasco. El resultat va ser el mateix. El seu equip s’enfonsava. L’Atlètic no va poder exhibir les seues virtuts, mentre que el Madrid sí que va treure profit de la seua millor arma, la pegada. Cristiano Ronaldo va firmar un triplet que deixa l’equip de Zidane amb més d’un peu a la final de Cardiff.

Simeone: “Ens diem Atlètic, no és impossible” Diego Simeone va criticar l’error arbitral en el primer gol del Madrid i no va donar l’eliminatòria per perduda. “Tinc una sensació de tranquil·litat. Intentarem una cosa impossible, però que com ens diem Atlètic de Madrid, en podem ser capaços. És dificilíssim, complicat, però és futbol. I el futbol és meravellós.”

tracking