SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida abaixa preus i regala entrades contra el València B

El club vol que el Camp d’Esports presenti el millor aspecte en la nova final

Marc Nierga controla una pilota en una acció del partit de dissabte passat davant del Llagostera.

Marc Nierga controla una pilota en una acció del partit de dissabte passat davant del Llagostera.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida rebaixarà els preus de les entrades i regalarà una localitat a cada soci amb l’objectiu que aquest diumenge, davant del València Mestalla (18.00 h), el Camp d’Esports presenti el millor aspecte possible en una nova final per a l’equip, al qual només li val la victòria i ha d’esperar entrepussades dels seus rivals. El club va llançar ahir una campanya sota el lema “T’ho imagines? Nosaltres sí!!”, amb què busca animar l’afició de cara a l’últim partit a casa de la fase regular de la Lliga.

Cada abonat del club podrà recollir una entrada gratuïta de la seua zona, de forma anticipada, acudint a les oficines avui i demà, de 17.00 a 20.00 i dissabte de 10.00 a 14.00 hores. Hi ha d’anar per a això amb el carnet d’abonat i el DNI originals.

Pel que fa a la venda anticipada d’entrades, podran adquirir-se a un preu més econòmic en el mateix horari que les invitacions per a abonats. Amb aquesta promoció, les localitats de Tribuna es queden en 15 euros, mentre que les de Lateral, Gol Nord i Gol Sud es vendran a 10 euros. El mateix diumenge, dia del partit, les entrades es despatxaran a taquilla als preus habituals, és a dir, 25 i 15 euros, respectivament. Per a aquest partit els nens i nenes de fins a deu anys tindran l’entrada gratis.

D’altra banda, el president del Lleida, Albert Esteve, va entregar ahir nova documentació al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), que té previst reunir-se demà per estudiar la reclamació del club per alineació indeguda en el partit davant de l’Atlètic Saguntí. El club insisteix que el reglament els dóna la raó.

Malestar per l’assistència de jugadors a una festa a la UdL L’assistència de diversos jugadors del Lleida, ahir a la tarda, a una festa universitària organitzada per estudiants de la Facultat de Medicina de la UdL va provocar malestar al club que no descarta aplicar sancions, segons preveu el codi de disciplina interna. Fonts del Lleida van explicar que alguns aficionats els van fer arribar fotografies en les quals es veu diversos jugadors a la festa. Malgrat que era a la tarda, el club entén que van actuar amb imprudència abans d’un partit vital.

tracking