SEGRE

ESPORT D'AVENTURA EXPEDICIONS

Arcadi Climent porta el Lleida World Extrem al Gabon

L’aventurer lleidatà recorrerà 300 km

Arcadi Climent, a la dreta, ahir a la Diputació amb Cerdà.

Arcadi Climent, a la dreta, ahir a la Diputació amb Cerdà.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arcadi Climent portarà el seu nou projecte Lleida World Extrem al Gabon, país en el qual l’aventurer lleidatà recorrerà més de 300 quilòmetres a través del Loango National Park, que Climent considera “l’últim Edèn”, segons va explicar aquest dijous durant la presentació del seu projecte a la Diputació. Sortirà cap a l’Àfrica el proper dia 12 i té previst tornar el 24.

A diferència d’anteriors projectes, en els quals anava acompanyat, en aquesta ocasió viatja sol. “El que havia de ser el meu company ha estat baixa d’última hora per lesió.” Va explicar que va tenir la idea després de veure un documental al National Geographic Channel de Michael Fake, en el qual parlava de Loango com l’últim edèn. “Aquí he d’anar”, va afirmar que va pensar.

A les dificultats pròpiament específiques de l’aventura, s’afegeix el fet d’anar sol amb tot l’equipatge i el material necessari per fer fotografia i filmar el que serà un nou documental.

“Anar sol farà que hagi d’incrementar les precaucions, però després de dotze expedicions penso que ja tinc experiència per superar els problemes que puguin anar sortint”, va afegir Climent.

tracking