Europa s'esvaeix

L’ICG Lleida perd a la pista de l’Alcoi i fa un pas enrere en les opcions de poder ser a la Copa CERS || Els alacantins van tenir més encert i van sentenciar en tres minuts finals fatídics

Darío Giménez, en pugna amb un rival alacantí, no va estar tan inspirat ahir de cara a porteria.GABRIEL LLACER/PÁGINA66

L’ICG Software Lleida va fer un pas enrere en les seues aspiracions d’entrar als llocs europeus després de perdre ahir a Alcoi un partit que dominava 1-3 al descans i que va acabar perdent per 8-5, després d’encaixar set gols en menys de 20 minuts.

No va arrancar gens bé el partit per als llistats, que al minut de joc ja anaven a remolc al marcador. L’ICG, que no va poder comptar amb Borja López per lesió, va trigar a entrar en joc, però quan es va assentar, es va fer amo del partit. Al quart d’hora, Andreu Tomàs igualava el marcador i abans del descans el capgirava amb dos gols de Llisa. Tot això sobreposant-se a l’exclusió de Darío Giménez per una entrada sobre un rival de la qual, per sort, Formatje no va saber treure partit de la conseqüent falta directa assenyalada. El matx estava sota control davant d’un rival que amb prou feines havia inquietat a la primera meitat. Però tot va canviar a la segona. Els locals van fer un pas endavant i els llistats es van arrugar i ho van pagar molt car. El mateix Formatje es rescabalava de l’error a la falta anterior i retallava distàncies als cinc minuts de la represa (2-3), mentre que Matías Baieli empatava al 35 (3-3). La reacció lleidatana no es va fer esperar i uns segons després Trilla tornava a posar l’ICG (3-4) en avantatge.

El partit estava trencat i sense amo, amb ocasions tant en una porteria com en l’altra. Una altra vegada Formatje, el jugador del partit, aconseguia batre Lluís Tomàs per partida doble als minuts 43 i 45 (5-4), la segona per la desena falta dels lleidatans, que van tornar a respondre, ara des del punt de penal per mediació de Darío Giménez (5-5). En plena bogeria, l’Alcoi va exhibir més bona pegada que els llistats i en tres minuts va liquidar el duel. Deu segons després de fallar Gelmà una pena màxima, Cañellas resolia davant de Lluís Tomàs per situar el 6-5, un marcador que Matías Baieli s’encarregaria d’augmentar un minut després (7-5). Darío va tenir el 7-6 a les mans en una falta directa, però va enviar la bola al pal, i posteriorment Cañellas va segellar el triomf local amb el vuitè gol.

“No hem sabut matar el partit quan n’hem tingut ocasió” Albert Folguera, tècnic de l’ICG Lleida, estava molt enfadat després que el seu equip pràcticament enterrés a Alcoi bona part de les opcions d’anar a Europa la temporada vinent. “No hem sabut matar el partit quan n’hem tingut ocasió. No podem perdre després d’arribar al descans guanyant per 1-3 i sense que ells gairebé ens hagin inquietat, ni tampoc no podem encaixar set gols a la segona part. No hem estat a l’altura”, va reconèixer visiblement enutjat. Folguera no va voler parlar d’Europa. “Cal deixar de pensar en Europa i intentar guanyar el pròxim partit al Lloret i acabar al més dignament possible la temporada. És l’únic que ens podem plantejar ara mateix”, va sentenciar el tècnic.