TERRITORIAL COPA CAMPIONS/COPA FEDERACIÓ

Títol per al Torregrossa

Va superar en la final la Seu i es va endur la Copa Campions || El partit va estar marcat per les quatre  expulsions, tres de les quals per als urgellencs

Un jugador del Torregrossa controla una pilota sota la mirada dels rivals a la final de Torrefarrera.ÒSCAR MIRÓN

El Torregrossa es va endur aquest diumenge la Copa Campions de Quarta Catalana a l’imposar-se per 0-2 a la Seu en un partit marcat per l’elevat nombre de targetes roges directes. Fins a quatre expulsions va decretar el col·legiat, tres per a jugadors de la Seu i una per al Torregrossa. El Municipal de Torrefarrera es va omplir per a l’ocasió amb majoria d’aficionats del Torregrossa, que van portar amb safata els seus jugadors.

El conjunt de la comarca del Pla d’Urgell es va avançar en el marcador gràcies al gol marcat per Rodríguez, en el minut 19. Va ser un gol de davanter d’àrea. El 4 del Torregrossa, després de rebre una passada a l’espai dins de l’àrea, es va regirar, desfent-se del defensa rival, per acabar superant Escolà, el porter de la Seu, amb un fort tret. Després del gol, el matx es va igualar.

En els primers compassos de la segona part, la Seu va tenir el domini de la possessió i algunes ocasions per empatar el partit, encara que li va faltar eficàcia.

Però en el minut 57 el duel va canviar. Els locals Aroca, per una entrada a deshora al centre del camp, i Rodríguez, per insults a l’àrbitre, es van autoexpulsar. Aquesta circumstància la va aprofitar el Torregrossa per sentenciar la final. En el minut 73, Iglesias va marcar el segon gol de la tarda després d’enviar un potent xut des de fora de l’àrea per l’escaire de la porteria rival.

En el minut 87, Garcia i Vall van veure la roja després d’una baralla. El gol va suposar el cop de gràcia a la Seu, si bé el Torregrossa encara va intentar marcar algun gol més.

El Vilanovenca supera el tràmit amb empat Bell-lloc i Vilanovenca van empatar a dos en una eliminatòria que ja estava més que decantada per al Vilanovenca, amb el resultat obtingut en l’anada (8-3). Els locals van començar avançant- se amb dos gols, obra de Da Sílva, però el Vilanovenca va reaccionar i va marcar abans del descans i va empatar el partit a la segona meitat, traient-se qualsevol opció el Bell-lloc de guanyar el tràmit.