SEGONA CATALANA GRUP V

El Tàrrega venç i posa pressióal Borges

Un jugador local és perseguit per un del Castellserà en la important victòria d’ahir del Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

El Tàrrega, que en l’anterior jornada ja va assegurar matemàticament la segona plaça en aquest grup V, es va imposar amb autoritat a casa davant del Castellserà i es manté a 4 punts del líder, el Borges (3-1). El partit no va tenir gaire història ja que el Tàrrega es va avançar al minut 10, de penal, per mitjà de Jorba i, en el 32, Rius va culminar una gran jugada d’Adrià per la banda per fer pujar el 2-0 al marcador.

Després del descans, el Castellserà va sorprendre els locals amb un ràpid contraatac que va significar el 2-1, obra de Rius (47’), però el Tàrrega va reaccionar i va acabar sentenciant el partit per mitjà d’Alberto (89’).