TERCERA CATALANA GRUP XIII

L'Aitona s'endú un punt en la visita a Pardinyes

L’Aitona es va emportar més premi de l’esperat després de remuntar un 3-1 al Pardinyes.ITMAR FABREGAT

Repartiment de punts al Municipal de Pardinyes en un partit en el qual el conjunt local va dominar pràcticament per complet però no va saber sentenciar. L’Aitona es va avançar als deu minuts de partit, però el bon joc del Pardinyes va permetre als de la capital del Segrià remuntar i arribar amb un avantatge de 3-1 al descans.

Després de la represa, un error defensiu va permetre el segon gol de l’Aitona, que va animar els visitants, que, en el descompte, marcaven el gol de l’empat definitiu gràcies a un penal discutit pel Pardinyes al considerar que ja s’havia complert el temps afegit assenyalat per l’àrbitre.