SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

La Copa Pirineus reunirà 250 palistes a la Seu

Aquest cap de setmana, amb representació de 16 nacionalitats i 40 lleidatans || La localitat francesa de Pau prendrà el relleu el 27 i 28

La primera prova de la Copa Pirineus de la Seu es va presentar ahir a la Diputació.

La primera prova de la Copa Pirineus de la Seu es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Seu d’Urgell serà escenari aquest cap de setmana de la primera cita de la Copa Pirineus d’eslàlom, que reunirà prop de 250 palistes de setze nacionalitats, quaranta d’ells lleidatans. La prova tindrà la seua continuïtat a la localitat francesa de Pau els dies 27 i 28, on està previst un major nombre de participants a causa que l’Stade d’Eaux Vives allotjarà el Mundial del 27 de setembre a l’1 d’octubre. Totes dos competicions estan incloses al calendari oficial de la Federació Internacional i són puntuables per al rànquing internacional, la qual cosa les fa més atractives per als millors especialistes. A més el Ràfting Parc de la Seu serà l’escenari, entre el 8 i 10 de setembre, de la prova final de la Copa del Món d’eslàlom i del Mundial el 2019.

El president de la Federació Catalana de Piragüisme, el lleidatà Joan Rosell, va manifestar aquest dimarts durant la presentació de la prova que “la Copa Pirineus està totalment consolidada dins del calendari i s’ha convertit en un referent a nivell internacional”. Per la seua part, Francesc Ganyet, gerent del Parc Olímpic del Segre, va destacar la presència de la majoria dels palistes que formaran part de la selecció espanyola aquesta temporada, entre els quals es troben nou lleidatans. “La Copa Pirineus dóna l’oportunitat a un júnior de competir contra un campió del món o medallista olímpic. És l’ocasió dels més joves de situar-se a la seua mateixa altura”, va afegir.

tracking