SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

Edu March torna a Primera Catalana amb el Balaguer

Procedeix del Mollerussa i serà la seua segona etapa a la categoria després de deu anys al Tàrrega || José Gil seguirà com a segon tècnic

Edu March ha dirigit les dos últimes campanyes el Mollerussa.

Edu March ha dirigit les dos últimes campanyes el Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banqueta del Balaguer, l’últim que quedava vacant dels cinc equips lleidatans que la temporada vinent militaran a la Primera Catalana, ja té inquilí. Després de moltes negociacions, el president roig, Antoni Aiguadé, ha arribat a un acord amb Edu March, tot un il·lustre de la categoria, a la qual torna per afrontar la segona etapa després de les nou campanyes que va passar dirigint la UE Tàrrega.

El nou tècnic roig, que substituirà Jordi Cortés, que ha deixat el càrrec per ser un dels ajudants de Gerard Albadalejo al Lleida Esportiu, es presentarà aquesta tarda i firmarà per una temporada amb un objectiu clar: lluitar per ascendir a la Tercera divisió, després que aquest any s’hagi quedat a les portes d’aconseguir-ho.

March ha estat finalment l’escollit per la junta directiva del Balaguer arran que les dos primeres opcions, les dos de la casa, no prosperessin, concretament les de Toni Menchón i Asier Eizaguirre.

En aquest sentit, el tècnic del Palau d’Anglesola es va desvincular fa un parell de setmanes del Mollerussa, en el qual ha estat durant dos temporades, l’última havent-lo classificat a la tercera posició, a les portes de la promoció d’ascens.

Per la seua banda, José Gil, home de la casa i que ha estat el segon entrenador en l’última etapa amb Jordi Cortés, continuarà en el càrrec amb Edu March.

tracking