SEGRE

SUCCESSOS

Santi Mina, denunciat per presumptes abusos sexuals

El davanter del València va ser detingut dijous a la localitat d’Almeria de Garrucha

Santi Mina, denunciat per presumptes abusos sexuals

Santi Mina, denunciat per presumptes abusos sexualsEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Santi Mina, davanter del València, va ser detingut la nit de dijous passat a la localitat d’Almeria de Garrucha i retingut al calabós de la Guàrdia Civil després d’haver estat denunciat per una dona per un presumpte delicte d’abusos sexuals.

Segons ha informat la Cadena Ser, la denúncia es va produir després que la dona passés la nit amb un amic del davanter del València en un local de lleure de Mojácar i marxés voluntàriament amb ell a una caravana.

En aquell moment, a l’interior del vehicle, Santi Mina va aparèixer nu i hauria efectuat tocaments a la dona en presència de l’amic del davanter valencianista, malgrat que la denunciant s’hauria oposat a l’intent del futbolista de mantenir relacions sexuals, segons es recull en la denúncia.

Després de ser denunciat, el davanter gallec va ser retingut la nit de dijous a divendres al calabós de la Guàrdia Civil i, després d’un judici ràpid a la localitat de Vora, va ser posat en llibertat sense fiança i el procés es troba a l’espera que el jutge dicti sentència.

Fonts del València han reconegut EFE que coneixen l’existència de la denúncia i que estan en contacte amb el jugador, que ha negat al club valencianista la veracitat dels fets recollits en la denúncia.

Des del València es demana "prudència i sentit comú" en aquest assumpte a l’espera del que dictamini la Justícia sobre un fet succeït en l’àmbit privat del jugador, que és de vacances, i sempre tenint en compte la "presumpció absoluta d’innocència" que assisteix al futbolista.

tracking