SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS

El Vila-sana triplicarà el pressupost a l'OK Lliga

Passarà dels 40.000 euros d’aquesta temporada als 120.000 de la pròxima

El president, Ramon Porta, i el tècnic Jordi Capdevila, amb Silvia Cadreche i Marta Vieira.

El president, Ramon Porta, i el tècnic Jordi Capdevila, amb Silvia Cadreche i Marta Vieira.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Hoquei Fagavi Vila-sana, que la pròxima temporada militarà a l’OK Lliga, preveu triplicar el pressupost en el debut a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins femení espanyol.

Això suposarà passar d’uns 40.000 euros que ha gastat aquesta temporada als 120.000 que el club del Pla d’Urgell preveu per afrontar amb garanties la pròxima. “Volem ser un club professional”, va remarcar aquest dilluns el president, Ramon Porta, que va destacar que el principal repte d’aquesta primera experiència serà mantenir la categoria.

“Som conscients del canvi que suposa i tot el que farem serà tocant de peus a terra. Jugar a l’OK Lliga ens obligarà a multiplicar per tres el nostre pressupost, per això hem de buscar més patrocinadors i ajuts institucionals”, va apuntar.

La portuguesa podria formar part de la selecció de cara al Mundial de la Xina

Aquest important increment se centra especialment en els desplaçaments, que seran per tot Espanya, i en les partides destinades a la primera plantilla, ja sigui en material o en manutenció, ja que el club posarà a disposició de les noves incorporacions un pis on viure i es farà càrrec dels àpats, tot plegat xifrat en més de 60.000 euros.

“Les jugadores no percebran diners però volem que estiguin a gust a Vila-sana i se sentin valorades”, va indicar Porta, que també va avançar que a les noves incorporacions se’ls buscarà una feina que puguin compaginar amb l’hoquei. Així mateix, el president confia que les institucions incrementin els seus ajuts per sufragar el pressupost.

El club presenta els dos reforços ‘forans’ El Vila-sana va presentar aquest dilluns els seus dos únics reforços per a l’equip d’OK Lliga, l’asturiana Silvia Cadreche i la portuguesa Marta Isabel de Sa Monteiro Vieira, que arriben procedents del Reus de Nacional Catalana. “Seria tot un somni guanyar l’OK Lliga”, va destacar una ambiciosa Vieira, mentre que Cadreche, que atresora dos Copes d’Europa amb el Gijón, va assegurar que ja té “ganes de començar” i que està satisfeta del seu fitxatge. L’entrenador, Jordi Capdevila, va assegurar que va apostar per aquestes dos jugadores perquè la seua manera de jugar és similar a la que practica l’equip. “Tenim molt clar el que volem. Buscàvem una jugadora amb experiència en l’OK Lliga com la Silvia i una altra de més descarada que apuntés directe a la porteria, com la Marta”, va afirmar. També va remarcar que per la seua “manera de jugar, les dos s’acoblaran bé a l’equip”. Vieira es va formar en el Vila Boa do Bispo, on va jugar fins a fer el salt al Reus. Va formar part de la selecció portuguesa quan va aconseguir l’any passat el subcampionat a Xile i aquest any també apunta que serà inclosa a la selecció per disputar a l’estiu el Mundial de la Xina, que també podria disputar la portera Anna Ferrer amb Espanya. Això provocarà que l’inici de la pretemporada es retardi.

tracking