SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ A

Marc Cardona, recolzat per la seua família en l'ascens

Som un Sentiment va contractar un autocar

Marc, amb la seua mare Gemma i la parella daquesta, Miguel.

Marc, amb la seua mare Gemma i la parella daquesta, Miguel.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter lleidatà Marc Cardona, que al desembre va debutar amb el Barça a la Lliga de Campions, va viure un altre somni diumenge a l’aconseguir l’ascens a Segona A amb el Barça B, una alegria que va ser compartida per la seua família –entre els quals la seua mare Gemma, la parella d’aquesta, Miguel, el seu germà, les àvies, els oncles i els cosins– i la Penya Barcelonista Som un Sentiment que lidera el seu tiet Dani Rovira, la qual van anomenar diverses vegades per megafonia durant el partit davant del Racing.

El davanter de 22 anys, format al planter del Bordeta abans de desplaçar-se de petit a Cadis, jugava fa només un any a Tercera amb l’Atlètic Sanluqueño.

El seu entrenador aquesta temporada al filial blaugrana, Gerard López, és a prop de renovar el contracte, per la qual cosa, si no hi hagués cap contratemps, dirigirà al Barça B en el seu retorn a la Divisió de Plata del futbol espanyol. D’altra banda, Gerard Deulofeu serà del Barça en les pròximes hores, segons va informar RAC1, ja que l’opció de recompra per 12 milions d’euros s’executarà ben aviat.

En un altre ordre de coses, la boda del jugador del Barcelona Lionel Messi, que es casarà amb Antonella Roccuzzo aquest divendres a la seua ciutat natal de Rosario, comptarà amb 260 convidats, segons va confirmar ahir mitjançant un comunicat de premsa 6 Pointer, empresa de comunicació i gestora de la imatge del futbolista argentí.

L’esdeveniment tindrà lloc íntegrament (cerimònia i àpat) al Complejo City Center de Rosario, en horari de tarda. L’hotel Pullman, que està ubicat a l’esmentat complex, allotjarà els convidats.

Marc, amb la seua mare Gemma i la parella daquesta, Miguel.

Marc, amb la seua mare Gemma i la parella daquesta, Miguel.

tracking