SEGRE

FUTBOL ESDEVENIMENTS

Per un futbol més net

L’assemblea de la Catalana aprova canvis en la normativa destinats a assenyalar els violents i a evitar la picaresca || I a fomentar la participació

Assembleistes lleidatans de la Federació Catalana, amb el president Subies i el vicepresident Terés.

Assembleistes lleidatans de la Federació Catalana, amb el president Subies i el vicepresident Terés.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol (FCF) va aprovar ahir per majoria absoluta els comptes i els diversos punts del dia, entre els quals destacaven –tal com va informar SEGRE– canvis en la normativa destinats a assenyalar els violents i a evitar la picaresca, sobretot pel que fa al futbol base.

El secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, va exposar els canvis previstos als estatuts i el reglament de cada un dels articles. Alguns d’aquests canvis són: la creació de la subcomissió de Xarxes Socials; en el futbol territorial, s’hauran d’inscriure un mínim d’onze jugadors i un màxim de vint-i-cinc; es fixa un termini màxim per modificar horaris de partits; participació obligatòria en els partits d’infantil i de dos parts en alevins i inferiors; inscripció en l’acta d’un màxim de catorze jugadors en el futbol 7; restringir la possibilitat d’alinear jugadors en equips de lletres inferiors; un enduriment de les sancions per incidents de públic i la reincidència se sancionarà amb un descompte de punts; els federats sancionats amb quatre o més partits hauran d’acompanyar l’àrbitre en partits posteriors que jugui l’equip com a part del compliment de la sanció, entre altres mesures (vegeu el desglossament). Aquest punt del dia va ser aprovat per 155 vots a favor, 8 en contra i 5 abstencions.

Es va fer un reconeixement a set clubs que compleixen cent anys, entre els quals el Borges i el Cervera

El president de l’FCF, el lleidatà Andreu Subies, va parlar sobre les campanyes antiviolència que impulsa la Federació (la pròxima serà la que té com a lema “Zero insults a la xarxa!”), així com la de promoció del futbol femení #Orgullosa.

En l’apartat d’homenatges, hi va haver un reconeixement a set clubs que celebren els cent anys de vida, entre els quals el Cervera i el Borges. També es va aprovar el pressupost de 21.936.700 euros, un 1,29% més que l’anterior.

tracking