SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida construirà aquesta setmana la porta 7 de Palau

Un aspecte del Gol Sud, on començaran les obres.

El Lleida construirà aquesta setmana la porta 7 de PalauLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu iniciarà aquesta setmana les obres per a la sectorització de la grada de Gol Sud, en les quals s’inclourà l’obertura d’un nou accés a l’estadi, la porta número 7, que estarà dedicada al recentment mort Antoni Palau. “Les previsions són que dijous ja hagi arribat el material, per la qual cosa les obres podrien iniciar-se divendres”, explicava ahir el president, Albert Esteve. Estaran finalitzades en un període de “deu o quinze” dies.

Amb aquestes obres, la zona de Gol Sud quedarà separada de la grada de Lateral, d’acord amb el recentment aprovat reglament de règim intern, que serà d’obligat compliment per a tots els assistents a l’estadi, siguin o no abonats del club.

Una vegada finalitzades les obres, l’accés a la zona de Gol Sud es farà exclusivament per la porta 6. Aquest accés serà el que també utilitzaran els aficionats visitants, per la qual cosa als partits en què la presència de seguidors de l’equip rival sigui nombrosa, els abonats del Lleida seran traslladats a altres zones del camp.

Quant a la nova porta 7, que estarà dedicada a Antoni Palau, servirà per accedir a la grada de Lateral. L’accés a Gol Nord serà a través de la porta 5, mentre que els membres de la Grada d’Animació, també a Gol Nord, ho faran per la nova porta número 12.

tracking