SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

La Primera més lleidatana

Cinc equips seran a l’avantsala de Tercera, amb un derbi EFAC-Balaguer en la primera jornada || Alpicat i Lleida B debutaran a domicili, i el Borges s’estrenarà a casa davant de l’Andorra

L’Alpicat va anunciar ahir la continuïtat del cos tècnic de Mena.

L’Alpicat va anunciar ahir la continuïtat del cos tècnic de Mena.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer, EFAC, Lleida Esportiu B, Alpicat i Borges són els cinc equips lleidatans que competiran aquesta temporada a Primera Catalana, igualant així el nombre de representants a la categoria del curs 2014-2015. Els cinc ho faran enquadrats en el grup 2, on coincidiran amb el FC Andorra –adscrit a la delegació de Lleida–, quatre conjunts de la demarcació de Tarragona i nou de Barcelona.

Segons el sorteig del calendari, EFAC i Balaguer protagonitzaran el primer derbi lleidatà de la temporada la jornada inaugural, prevista per al 3 de setembre, quan el Borges s’estrenarà a la categoria rebent la visita de l’Andorra.

Hi haurà vint partits entre lleidatans al llarg de la temporada, amb un Borges-EFAC per tancar-la

Per la seua banda, l’Alpicat obrirà la Lliga al camp de l’Igualada i el filial del Lleida Esportiu jugarà a Sant Carles davant del Rapitenca.

El nombre d’equips lleidatans propiciarà que durant la temporada tinguin lloc vint derbis, deu a la primera volta i deu més a la segona. De fet, el Balaguer tornarà a jugar-ne un a la segona jornada, rebent el Borges. Després d’aquest, el derbi següent es donarà a la setena jornada, quan l’EFAC s’enfrontarà al Lleida B. L’Alpicat jugarà el seu primer a la següent, en què s’enfrontarà als d’Almacelles.

La Lliga, l’última jornada de la qual està prevista per al 27 de maig, abaixarà el teló amb un altre partit entre dos lleidatans, amb el Borges rebent l’EFAC. El Balaguer tancarà la temporada al camp del Sants, mentre que el Lleida B ho farà a Igualada i l’Alpicat, a Andorra.

El Balaguer torna a ser un dels favorits a l’ascens, després de quedar-se a les portes de la promoció la temporada passada, encara que Sants, Andorra i Martinenc, que han canviat de grup, també seran entre els aspirants.

El Lleida B i l’EFAC també volen lluitar amb els millors, després d’acabar cinquè i sisè, respectivament. L’Alpicat espera no patir tant per mantenir la categoria, que també serà objectiu del nouvingut Borges.

tracking