SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Multa en lloc de pena de presó

L’Audiència de Barcelona acorda permutar a Messi la condemna de 21 mesos de presó per 252.000 euros || El seu pare també haurà de pagar 180.000 euros per tres delictes contra Hisenda

Els treballs de renovació de la gespa del Camp Nou.

Els treballs de renovació de la gespa del Camp Nou.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Barcelona va acordar ahir substituir la pena de 21 mesos de presó imposada a Leo Messi per tres delictes contra la Hisenda Pública, per una multa de 252.000 euros. Segons la interlocutòria d’execució de la sentència, substitueix aquests 21 mesos per set de multa amb una quota de 400 euros diaris per cada condemna, la qual cosa suma 252.000 euros. Per a Jorge Messi, pare de Leo, també condemnat en la causa, l’Audiència substitueix la seua condemna de 15 mesos de presó per una multa de 180.000 euros. El tribunal va tenir en compte que no tenen antecedents penals i també el seu “esforç reparador”, ja que van abonar la responsabilitat civil (21.338,16 €) i es va consignar la multa (2.093.001,55 i 1.395.334,37 €). Per això, entén que els fa creditors de la concessió del benefici de la substitució de la pena de presó per multa, a la qual cosa no es va oposar la Fiscalia. Leo Messi va defraudar a Hisenda 4,1 milions els exercicis 2007, 2008 i 2009 perquè no van tributar a Espanya els diners que va ingressar per l’explotació dels seus drets d’imatge, per la qual cosa va ser condemnat per tres delictes fiscals, mentre que el seu pare va ser condemnat com a cooperador necessari. L’Audiència va condemnar Leo Messi a 21 mesos de presó i després el Suprem va confirmar la pena però, en el cas del pare, va rebaixar la condemna a 15 mesos. La línia de defensa que van mantenir els advocats de Messi va ser que el jugador desconeixia les gestions que es feien dels seus drets d’imatge. Tanmateix, el Suprem entén que el davanter coneixia inequívocament l’obligació de tributar els ingressos obtinguts per l’explotació dels seus drets d’imatge.

“Verratti és un jugador que interessa i sabem que vol venir el Barça, però el PSG no el vol vendre. El seu president m’ha dit que no vol parlar amb nosaltres, però mai no descartem res”, va dir. En aquest sentit, el jugador va demanar ahir perdó als seguidors del PSG per les informacions que el vinculaven al Barça i va dir que el seu agent “no va reflectir els meus pensaments”. Respecte al nombre de fitxatges, el president va manifestar que seran “dos o tres jugadors de fora” i en pujaran al primer equip “un o dos del filial”.

“TV3 s’equivoca. Per l’Hospitality es van ingressar 16,8 milions, reinvertits en el club”

bilbao

Els jugadors de l’Athletic van mostrar ahir el suport al seu company Yeray Álvarez, que es troba en tractament de quimioteràpia per una anomalia del càncer testicular que se li va diagnosticar i del qual va ser operat la temporada passada, i es van rapar el cabell per lluir igual que el defensa. “Havíem de tenir un detall amb el nostre company i amic, volíem que ell se sentís tan còmode com fos possible aquí. Això no és només per a Yeray, sinó per a totes les persones que pateixen aquesta malaltia, que vegin que aquí tenen suport”, va explicar Óscar de Marcos. El 13 de juny, Yeray va haver de deixar la concentració de sub-21 per tractar-se amb quimioteràpia una anomalia descoberta en l’últim control per comprovar el seu estat de salut després de l’operació per un tumor a un dels seus testicles el mes desembre. D’altra banda, l’Osasuna se sent “dolgut” per la maniobra de l’Athletic de fitxar Jesús Areso i va assegurar que és una revenja per negar-se a traspassar-los Berenguer, per la qual cosa han decidit “trencar relacions”.

Els treballs de renovació de la gespa del Camp Nou.

Els treballs de renovació de la gespa del Camp Nou.FCBARCELONA.CAT

tracking