SEGRE

CICLISME TOUR DE FRANÇA

Tercer triomf d'etapa de Kittel, que es va decidir a la 'photo-finish'

Chris Froome segueix liderant la general

La victòria de Kittel es va haver de confirmar a la ‘photo-finish’.

La victòria de Kittel es va haver de confirmar a la ‘photo-finish’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alemany Marcel Kittel (Quick-Step Floors) es va imposar ahir en la setena etapa del Tour de França, disputada entre Troyes i Nuits-Saint-Georges, sobre 213,5 quilòmetres, en un ajustadíssim final en el qual ni la photo-finish no va semblar que deixés clara la seua victòria sobre Edvald Boasson Hagen (Dimension Data). En la general, no hi va haver canvis i segueix liderada per Chris Froome (Sky).

Avui, la vuitena etapa partirà de Dole i arribarà a la Station des Rousses, després de 187,5 quilòmetres d’exigència. Torna la muntanya i, amb aquesta, una opció per a una fuga i perquè els galls de la general es posin a prova, sobretot al cim Montée de la Combe de Laisia les Molunes, un llarg port de primera categoria que deixarà els ciclistes a deu quilòmetres de la meta, en un lleuger descens amb alts i baixos. Molts (Froome, Porte, Aru o Contador) ja el coneixen per l’últim Dauphiné.

D’altra banda, Alejandro Valverde, del Movistar, cinc dies després de ser operat de la fractura de ròtula a la cama esquerra que va patir al caure en la primera etapa, va abandonar ahir “agraït i amb la moral alta” l’Hospital Universitari de Düsseldorf per viatjar immediatament a Espanya, on prosseguirà a la seua Múrcia natal el procés de recuperació. “Tot va pel bon camí. L’important és ara anar fent petits passos en la recuperació, que serà llarga, i això és el que estem fent. Els doctors estan satisfets per com va tot, de moment, i això és l’important”, va dir Valverde.

tracking