SEGRE

ATLETISME

Plata per a Aleix Porras i Núria Tilló al Campionat d'Espanya Júnior d'Atletisme

En 400 tanques i 800 metres, respectivament || L’atleta d’Alpicat aconsegueix, a més, el bitllet per a l’Europeu

Aleix Porras, ahir amb la medalla de plata obtinguda a Granollers.

Aleix Porras, ahir amb la medalla de plata obtinguda a Granollers.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta d’Alpicat Aleix Porras, del FC Barcelona, i la migfondista d’Arbeca Núria Tilló es van proclamar aquest diumenge subcampions d’Espanya en les proves dels 400 metres tanques i 800 metres, respectivament, en categoria júnior, en la competició que es va disputar aquest cap de setmana a Granollers.

A més, les atletes gironines del Lleida UA, Lydia Ayuste i Àfrica Radsma, van ser plata en heptatló i bronze als 100 metres tanques. A aquestes medalles cal sumar la plata del llançador de martell Marc Liébana (Lleida UA), en la jornada de dissabte.

El petit dels Porras Cantons va aconseguir un doble objectiu, ja que, a la medalla de plata –és el seu primer any de júnior i l’or semblava reservat a David José Pineda, com així va ser–, hi va sumar el bitllet per a l’Europeu júnior de Grosseto (Itàlia).

Aleix va fer un temps de 51”75, pels 51”52 de David José Pineda, que va establir un nou rècord dels campionats. Aleix ja havia aconseguit la mínima (51”35, a Barcelona, el passat 29 d’abril).

Altres resultats destacats de lleidatans van ser els de Berta Cabanas, finalista en 1.500 metres, on va acabar dotzena (4’53); Sergi Felis, també finalista als 110 metres tanques, on va ser vuitè, però lluitava per la quarta plaça, quan va tocar una tanca i va caure, i Ariadna Menouar (Lleida UA) va ser novena en martell, amb 36,67 metres. En aquests campionats, el saragossà Daniel Ambros va batre el rècord d’Espanya júnior als 200 metres amb 20”96.

Un jove de 17 anys mor en una carrera popular a Castelló Un jove va morir dissabte després de participar en la carrera 10K Platges de Moncofa (Castelló). El corredor va patir dos parades cardiorespiratòries durant la prova, motiu pel qual va ser traslladat fins a l’hospital de la Plana, a Vila-real, on finalment va morir. El jove tenia 17 anys, era de Navalcarnero (Madrid) i hi havia participat al costat del seu pare. El noi va ser atès per un metge de l’organització que va aconseguir reanimar-lo, però després va arribar el fatal desenllaç.

tracking