SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L'ICG tanca amb Jordi Creus la plantilla

L’ex del Vendrell, de 36 anys, va guanyar la Copa a Lleida

Creus, defensant Darío en un partit de la passada campanya.

Creus, defensant Darío en un partit de la passada campanya.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida va tancar aquest dimecres la plantilla per a la temporada 2017-2018 amb la incorporació de Jordi Creus, de 36 anys i que arriba procedent del Vendrell. El jugador reusenc, després de no arribar a un acord de renovació, volia continuar jugant al més alt nivell i es va oferir al club lleidatà, que aquesta temporada jugarà a Europa.

L’acord entre les dos parts, que només inclou les despeses de desplaçament, estava pràcticament tancat dimarts passat, tal com va avançar aquest dimecres SEGRE.

Creus, format en les categories inferiors del Reus Deportiu, va començar a fer-se un nom al Tenerife, amb el qual va aixecar la Copa CERS en la campanya 2007-2008. També va jugar al Blanes, Igualada i Vilanova, abans de recalar al Vendrell, amb el qual ha jugat les quatre últimes temporades i l’èxit més gran del qual va ser la conquesta de la Copa del Rei del 2014 disputada precisament a la que serà ara casa seua, l’Onze de Setembre.

“Hem aconseguit una gran peça. No és un jugador tan polivalent com César Candanedo, però té un potencial brutal i arriba molt motivat, ja que ha sortit malament del Vendrell, perquè volia retirar-se allà, i té ganes de demostrar coses encara que tingui 36 anys”, va indicar el tècnic Albert Folguera. “Tenim un molt bon equip, molt competitiu i que pot aspirar a moltes coses aquesta temporada”, va resumir el tècnic a l’hora de valorar la plantilla.

“Hem aconseguit una gran peça, amb un potencial brutal i que arriba molt motivat”

Jordi Creus és la quarta incorporació que ha tancat l’ICG per a aquesta temporada, que s’uneix a les del mexicà César Candanedo i els bessons francesos Roberto i Bruno di Benedetto.

Amb ells repetiran els germans Lluís i Andreu Tomàs, Joan Cañellas, Darío Giménez i els del planter Albert Mola i Deri Mataix, que formen una plantilla que aspira a grans coses. “Aquesta temporada per fi hem pogut escollir jugadors, que ja era hora. Ara el problema el tindré jo per fer l’alineació, i tant de bo que cada setmana ens ho posin difícil”, va asseverar.

tracking