SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça jugarà dos amistosos a Lleida

Seria entre el 15 i el 17 de juliol i hi ha mitja dotzena de poblacions que aspiren a acollir-los

Sito Alonso.

Sito Alonso.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats lleidatans al bàsquet seran dels primers a veure en directe el nou Barça de Sito Alonso. L’equip blaugrana està planificant el calendari de partits de pretemporada, dels quals un o dos es jugaran en poblacions lleidatanes.

Atès que l’Eurobàsquet finalitzarà el 17 de setembre, el nou tècnic vol que la major part de la preparació discorri a Catalunya. En principi ha previst partits els dies 15, 17 i 24 de setembre i els dos primers d’aquests encontres tindrien lloc a Lleida. Tradicionalment, les comarques lleidatanes acullen cada pretemporada nombrosos amistosos. En aquesta ocasió no seran tants, ja que les Sèries MoviStar, que l’estiu passat van recalar a Lleida, tindran com a escenaris Logronyo, Madrid i Granada. Tot i així, la província acollirà almenys cinc partits entre equips de l’ACB i amb rivals estrangers en alguns casos.

Mitja dotzena d’ajuntaments ja s’han posat en contacte amb l’empresa organitzadora per acollir un dels partits del Barcelona.

Entre els possibles rivals es troben equips de l’ACB com Saragossa, Andorra, Tenerife i UCAM Múrcia, així com almenys un parell d’estrangers. Entre aquests hi ha el Fenerbahçe, actual campió d’Europa, i el Hapoel de Jerusalem, campió de la Lliga d’Israel, que compta entre les seues files amb l’ex-NBA Amar’e Stoudemire i que entrena Fotsis Katsikaris. En qualsevol cas, tots aquests equips jugarien algun matx a Lleida.

Entre les exigències del Barcelona es troba que el pavelló tingui una capacitat d’entre 1.200 i 1.300 espectadors. Un dels candidats és el Barris Nord, on el Barcelona ja va jugar fa quatre anys, però el desgastat parquet del pavelló lleidatà no acaba de convèncer els tècnics blaugrana.

tracking