SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Jarred ens donarà el toc de qualitat que necessitem”

Comenge, satisfet amb el fitxatge del base canadenc, del qual destaca el físic i el tir

Jarred, durant l’etapa al Galitos-Barreiro portuguès.

Jarred, durant l’etapa al Galitos-Barreiro portuguès.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de setmanes llançant ofertes a diferents bases, Borja Comenge ha pogut tancar un director de joc del perfil que volia, dinàmic, bon anotador i amb capacitat per defensar, qualitats que ha trobat en Jarred Ogungbemi-Jackson, de 25 anys i 1,78 metres d’alçada que arriba de la primera divisió portuguesa, en la qual ha estat elegit com el millor base. “Dirigeix i anota, i creiem que ens donarà el toc de qualitat que necessitem”, va apuntar el tècnic de l’Actel Força Lleida.

“Buscàvem un jugador que fos un bon complement per a Marc Rubín de Celis i pensem que Jarred té les característiques idònies per ser-ho. És baix, però supleix aquest dèficit amb la seua fortalesa física. Posseeix un bon canvi de ritme, que li permet tenir una gran capacitat en el joc d’un contra un i de parar i tirar o anar cap a cistella, una cosa que valorem molt positivament”, va explicar el tècnic de l’Actel Força Lleida.

Comenge també va destacar la seua manera de jugar. “És un jugador que domina els dos ritmes que pensem que per a nosaltres són molt importants, perquè és capaç de jugar amb dinamisme, en transició, i d’encadenar situacions de fluïdesa d’atac-defensa i també de defensa-atac. Però també té capacitat per donar sentit al joc, gestionar els finals de possessió i de quart, mentre que en defensa també és capaç de fer-ho com nosaltres volem des de la posició de base, ja que té capacitat muscular i atlètica malgrat la seua curta talla. La posició de base ens queda ben coberta”, va asseverar l’entrenador de l’Actel Força Lleida.

Comenge també va valorar el fet que Jarred no ocupi plaça d’extracomunitari –una és per al neozelandès Karena–, ja que gràcies al seu passaport jamaicà serà un jugador cotonou (en virtut de l’acord entre la Unió Europea i 78 països de l’Àfrica, Carib i el Pacífic). Aquest fet permetrà al tècnic ampliar el ventall d’opcions per tancar els fitxatges d’un escorta i un aler que falten per tancar la plantilla.

Espanya, amb Martí de titular, esclafa Letònia i passa a quarts de l’EuropeuLa selecció espanyola de bàsquet sub-20, amb el lleidatà de l’Actel Força Lleida Marc Martí en el quintet titular, va esclafar ahir Letònia (96-52) en l’Europeu de la categoria que es disputa a Creta i va obtenir el bitllet per als quarts de final, on l’espera Alemanya, que al seu torn va derrotar Turquia per 80-77. El combinat espanyol va ser molt superior al rival des del principi i, després d’un primer quart en el qual ja se’n van anar en el marcador (24-11), va deixar sentenciat el partit en un espectacular segon acte, en el qual va anotar 33 punts –el triple que els letons–, cosa que li va permetre anar-se’n al descans amb un contundent 57-22 a favor. La segona part ja no va tenir història. Aquesta vegada Marc Martí no va ser tan resolutiu com en l’anterior duel davant Itàlia i Sèrbia, i ahir només va poder aportar 5 punts i 2 rebots a la victòria.

tracking