SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Sóc feliç al Barcelona”

Segons el portal Goal.com, Neymar assegura en una entrevista exclusiva que es quedarà i no se n’anirà al PSG || Tanmateix, el brasiler no va fer declaracions a l’arribar dimarts de Formentera

Neymar ahir en l’entrenament abans de viatjar cap als Estats Units.

Neymar ahir en l’entrenament abans de viatjar cap als Estats Units.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Neymar es quedarà al Barça i rebutjarà el PSG, segons es desprèn d’una entrevista exclusiva amb el portal Goal.com. Neymar va confessar que només pensa a tenir un 2017-18 positiu en l’àmbit individual i col·lectiu, més enllà dels secrets a veus que el van atansar al PSG en les últimes hores.

En un diàleg a través de correus electrònics, les preguntes del qual es van enviar fa set dies i van ser respostes ahir, segons va explicar Goal, Neymar es va expressar sobre la felicitat que li genera ser part del Barcelona. “L’última va ser la meua millor temporada al club. Estic molt ben adaptat a la ciutat, a la institució, sóc feliç i això fa millor el meu rendiment. Va ser una temporada en què em vaig sentir més còmode dins del terreny de joc, malgrat que no vam aconseguir tots els títols que desitjàvem”, va dir Neymar. I va agregar: “De totes maneres, vam viure moments grans i inoblidables. Ara, a treballar perquè la temporada 2017-18 sigui encara més positiva tant en la part individual com en la col·lectiva.”

Els de Valverde jugaran tres amistosos d’alt nivell davant de la Juventus, el United i el Reial Madrid

Tanmateix, el jugador del Barça va preferir optar per la llei del silenci a la seua arribada a l’aeroport de Barcelona dimarts a la nit. Tant el brasiler com el seu pare –que segons RAC1 té un bitllet d’avió per viatjar a París– van tornar a la capital catalana després d’una jornada de relax a Formentera i no van voler atendre la premsa. Un simple “això és fals” o “tot és mentida” hauria bastat per apaivagar els rumors que situen Neymar al PSG, que estaria disposat a pagar la seua clàusula de 222 milions. Neymar, de 25 anys, va renovar contracte l’octubre passat fins al 2021.

tracking