SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Marc Martí ja és a 'semis' de l'Europeu al guanyar Espanya a Alemanya

El Força Lleida va inaugurar la nova sala VIP

Marc Martí, en una acció d’un partit de la temporada passada.

Marc Martí, en una acció d’un partit de la temporada passada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola sub-20 de bàsquet, integrada entre altres pel lleidatà Marc Martí, va resoldre aquest dijous el pas a les semifinals de l’Europeu de la categoria, que es juga a Creta, a l’imposar-se a la d’Alemanya per 61-69 en un partit la victòria del qual va forjar en un gran segon quart.

El jugador de l’Actel Força Lleida va tornar a sortir en el quintet titular per disputar 19 minuts, en els quals va anotar 6 punts i va capturar 5 rebots, per a una valoració de 7. La selecció, que defensa el títol conquerit l’any passat, s’enfrontarà demà per buscar un lloc a la final contra la de Grècia, que va batre la de Lituània per 76-72. En l’altra semifinal s’enfrontaran França i Israel.

L’Actel, al grup del Prat i el Martorell per un lloc a la final que es disputarà a Reus

D’altra banda, el Força Lleida va inaugurar aquest dijous la nova sala VIP, situada en un dels magatzems a peu de pista del Barris Nord, una zona que s’utilitzarà sobretot durant els descansos dels partits i que serà un punt de reunió amb les empreses que donen suport al club.

L’alcalde Àngel Ros va ser l’encarregat d’inaugurar la sala, amb capacitat per a més d’un centenar de persones i que s’ha decorat amb fotografies de la curta història de l’entitat. A l’acte van assistir, entre d’altres, el tècnic Borja Comenge i el seu ajudant Jorge Serna, així com diversos jugadors, entre ells Miki Feliu, Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis.

D’altra banda, l’Actel Força Lleida ha estat enquadrat en el grup 2 de la Lliga Catalana LEB juntament amb Prat i Martorell. A l’altre grup hi haurà Manresa, Barça B i l’Hospitalet. Els partits de la lligueta es disputaran la primera setmana de setembre i els campions de cada grup disputaran la final el 24 del mateix mes a la localitat de Reus.

La nova sala VIP del Força Lleida es va inaugurar ahir amb la presència de molts dels patrocinadors.

La nova sala VIP del Força Lleida es va inaugurar ahir amb la presència de molts dels patrocinadors.ITMAR FABREGAT

tracking