TENIS

Siscar reedita el títol en l'Open de cadira de rodes

El tenista murcià es va imposar a la final a l’aranès Kiko Tur per 6-4, 5-7 i 6-4 || El CT Urgell acull des d’avui el Català sub-15

La quinzena edició del torneig adaptat ha tornat a ser tot un èxit de participació.

El murcià Enrique Siscar es va proclamar per segon any consecutiu campió de l’Open Ciutat de Lleida de tenis en cadira de rodes, VII Trofeu Internacional Ortopedia Rubio i IV Memorial Manel Palau, la quinzena edició del qual va abaixar ahir el teló a les pistes del Club Tennis Urgell. Siscar, guanyador l’any passat, va superar en tres sets el barceloní amb arrels a la Val d’Aran Kiko Tur, vencedor el 2015.

L’aranès va començar més fort i es va emportar el primer set per 6-4. En el segon, la situació va fer un gir radical i Siscar es va situar amb avantatge de 4-1. No obstant, Tur va remuntar i va aconseguir igualar el partit a quatre jocs, la qual cosa va obligar el murcià, que dissabte havia guanyat també el torneig de dobles, a donar el millor de si per guanyar la mànega per 7-5 i situar una de nova igualada.

En el tercer i definitiu set, Enrique Siscar, primer cap de sèrie, va demostrar el seu bon estat de forma i va guanyar per 6-4, de manera que es va emportar la victòria i el doblet en el torneig. Simultàniament, a la pista 2 del Club Tennis Urgell es va disputar la final de consolació entre Juanjo Rodríguez i Patxi Fadrique, en la qual es va imposar el primer per 6-4 i 6-2.

La competició tenística no s’atura a les pistes del club urgellenc, ja que a partir d’avui dilluns i fins diumenge seran l’escenari del Campionat de Catalunya sub-15, amb un total de catorze lleidatans en el quadre.