SEGRE

TRIBUTS

Arxiven una denúncia contra Neymar per evasió fiscal al Brasil

La Fiscalia els acusava d’haver evadit uns 20 milions de dòlars

Arxiven una denúncia contra Neymar per evasió fiscal al Brasil

Arxiven una denúncia contra Neymar per evasió fiscal al BrasilEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Justícia del Brasil va arxivar una denúncia per evasió fiscal que la Fiscalia va presentar fa quatre anys contra Neymar, davanter del Barcelona espanyol i de la selecció brasilera, ha informat avui el pare del futbolista en un comunicat.

"Va ser amb gran felicitat que rebem la notícia que va ser arxivada la denúncia per evasió fiscal presentada pel Ministerio Público Federal (Fiscalia). El procés està oficialment tancat. Això prova la licitud de tots els nostres actes", va afirmar Neymar da Silva Santos en un comunicat divulgat per la seua assessoria de premsa.

La denúncia s’estenia a l’atacant barcelonista, al seu progenitor i a tres empreses del futbolista administrades pel seu pare, però també escatxigava exdirigents del Barcelona espanyol.

La Fiscalia els acusava d’haver evadit uns 63,6 milions de reals (19,9 milions de dòlars) en concepte d’impostos per no haver declarat totalment els ingressos rebuts als exercicis fiscals de 2011 i 2013 de relatius al fitxatge pel Barcelona.

"Van ser quatre anys d’acusacions infundades que jo, la meua família i els empleats de les meues empreses patim molt, de totes les formes possibles. Però malgrat que molts el dubtin, sí hi ha justícia al nostre país", agrega el comunicat.

D’acord amb el pare del futbolista, totes les acusacions de la Fiscalia van ser esfondrades per la defensa, que va demostrar que no havia estat evadit cap impost.

Abans de la decisió judicial d’arxivar el procés, Neymar ja havia obtingut una decisió favorable de l’Administració Federal d’Impostos a començaments d’aquest any en un procés administratiu pel mateix cas.

El novembre de l’any passat, a més, un tribunal civil va condemnar l’Estat brasiler a indemnitzar Neymar i als seus familiars per haver filtrat la premsa el procés administratiu que li havia estat obert per la suposada evasió fiscal.

tracking