SEGRE

BÀSQUET SELECCIÓ

Pierre Oriola convenç Scariolo

Ha estat inclòs en la preselecció per a l’Eurobàsquet

El targarí ha convençut Sergio Scariolo.

El targarí ha convençut Sergio Scariolo.FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot lleidatà Pierre Oriola ha estat un dels sis jugadors elegits pel seleccionador espanyol absolut de bàsquet, Sergio Scariolo, per integrar el grup definitiu que es reunirà aquest divendres a Madrid per preparar l’Eurobàsquet 2017, que es disputarà aquest estiu a Romania. Al costat del targarí, ara ja a les files del FC Barcelona, també hi haurà Guillem Vives i Joan Sastre, fins ara els seus companys al València; Xavi Rabaseda, Sebas Saiz i Ilimane Diop. Els sis formaven part del grup que, durant una setmana, ha estat a la localitat malaguenya de Benahavís disputant dos partits amistosos davant d’Israel, tots dos guanyats amb solvència.

Aquests sis jugadors es concentraran divendres vinent a Madrid al costat de la resta dels convocats, que són Juan Carlos Navarro, Pau Gasol, Marc Gasol, Sergi Llull, Sergio Rodríguez, Ricky Rubio, Álex Abrines, San Emeterio, Mirotic, Willy Hernangómez i Juancho Hernangómez. Aquesta segona concentració, que es desenvoluparà des del dia 28 de juliol fins al 6 d’agost, anirà acompanyada després del denominat “Tour Ñ”, la ruta de partits de preparació, després de la qual Sergio Scariolo farà els últims descarts.

En aquests partits amistosos, la selecció espanyola rebrà Tunísia, Bèlgica, Mèxic i Veneçuela, mentre que jugarà a Brussel·les i a Vílnius davant dels amfitrions. Finalment, el dimecres 30 d’agost viatjarà a Cluj-Napoca (Romania), on disputarà la primera fase de l’Eurobàsquet en un grup en el qual hi ha també les seleccions de Croàcia, República Txeca, Montenegro, Romania i Hongria.

tracking