FUTBOL PRETEMPORADA

Golejada plàcida a Garòs

El Lleida guanya amb claredat el Tremp en el segon amistós de pretemporada || Bojan i Javi López, amb un ‘hat-trick’ cada un, van ser els més destacats

Javi López, que ahir va exercir de capità, posa amb el trio arbitral i el capità del Tremp.SEGRE

El Lleida Esportiu es va imposar sense dificultats al CF Tremp, de la Segona Catalana, amb un voluminós marcador de 12-0 en el segon amistós de pretemporada. L’equip de Gerard Albadalejo va dominar el partit des del principi, i al descans ja havia aconseguit vuit gols davant d’un Tremp totalment acorralat.

Els gols van ser obra de Marc Trilles, Joel Huertas, Javi López i Bojan Radulovic, tots dos amb un hat-trick que, en el cas del jugador del planter, el converteix en el màxim golejador de l’equip en aquesta pretemporada, amb cinc dianes.

A la segona part, el tècnic va canviar completament l’alineació, però la pluja de gols no va cessar davant d’un conjunt pirinenc que es va ensorrar. El Tremp es va tancar encara més a la seua àrea i el Lleida va poder aconseguir els quatre gols restants, que van arribar per mitjà d’Aitor Núñez, Cristian Gómez (de penal) i Marc Nierga, que en va marcar dos.

L’equip lleidatà es va mostrar molt superior a l’oponent i amb predisposició per jugar la pilota en tot moment. Bon joc, profund i amb velocitat en la circulació de l’esfèric van ser les senyes d’identitat d’un Lleida que en dos partits ja ha aconseguit fer disset gols. El conjunt de Gerard Albadalejo va poder posar en pràctica la feina d’aquests dies a l’stage de la Val d’Aran.

La plantilla tindrà avui dijous una jornada diferent, amb la visita als banys termals. L’últim amistós de l’stage serà demà, a les 18.00 h, davant d’un combinat de jugadors de la Val d’Aran, abans de disputar la Copa Catalunya contra el Cerdanyola, diumenge, a les 19.30 h.