SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neymar es baralla amb Semedo i deixa la sessió

Busquets va haver d’agafar el brasiler, fora de polleguera, per evitar mals majors

Neymar, en el moment d’encarar-se amb Semedo en presència de Mascherano, Rakitic i Iniesta.

Neymar, en el moment d’encarar-se amb Semedo en presència de Mascherano, Rakitic i Iniesta.DAILY MAIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La concentració del Barça va viure dijous (la matinada d’ahir a Espanya) moments d’alta tensió, ja que, després d’una entrada de Semedo a Neymar, el brasiler es va encarar amb el portuguès retraient-li la “duresa” de la seua acció. No content amb això, el brasiler va insultar el portuguès i va haver de ser subjectat per Javier Mascherano i Sergio Busquets. Després de l’incident, el brasiler va abandonar l’entrenament enfadat i mostrant evidents símptomes de nerviosisme.

El Daily Mail va ser el diari que ha publicat el vídeo i la notícia en un primer moment. El vídeo mostra també com el brasiler marxa acompanyat d’un membre del club mentre l’entrenament continua.

El PSG podria incloure en l’operació l’exmadridista Di María, el gal Matuidi o el brasiler Moura

Queda palès que la tensió en el si del club blaugrana és alta abans del partit que ha d’enfrontar el club contra el seu etern rival a Miami i després de diverses setmanes d’especulacions sobre el fitxatge de Neymar pel PSG, que continua sense concretar-se, fet que està desestabilitzant l’astre brasiler. La baralla, que va ser provocada pel mateix davanter brasiler, totalment fora de polleguera, va mostrar la pitjor imatge de Neymar en el seu enfrontament amb el nou fitxatge blaugrana, escenificant una ruptura que l’atansa cada vegada més al PSG. Neymar manté un injustificable silenci sobre el seu futur, mentre que totes les informacions apunten a la seua sortida del Barça.

Per la seua part, el club blaugrana manté el pla pel qual el jugador brasiler viatjarà a la Xina per assumptes comercials directament des de Miami després del clàssic, per representar-hi l’entitat en un compromís publicitari.

tracking