SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Cristiano, davant del jutge

El davanter del Reial Madrid va declarar ahir com a imputat acusat de defraudar a Hisenda 14,7 milions d’euros || Entra i surt amb cotxe, planta la premsa i nega que cometés cap delicte

Cristiano va plantar els nombrosos mitjans que l’esperaven.

Cristiano va plantar els nombrosos mitjans que l’esperaven.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter internacional portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, va declarar ahir en el jutjat d’Instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón com a investigat, va negar haver ocultat res a Hisenda o haver evadit impostos i va plantar la premsa entrant i sortint pel garatge.

Una hora i mitja va durar la declaració del jugador davant de la jutge Mónica Gómez Ferrer, titular del jutjat al qual va acudir com a investigat per una denúncia de la Fiscalia per suposat frau fiscal de 14,7 milions d’euros.

El davanter del Madrid va dir a la jutge que “si no em digués Cristiano Ronaldo, no estaria aquí assegut”

El jutge de l’Audiència Nacional creu que ja no obstaculitzarà la investigació oberta

Enmig d’una gran expectació mediàtica, amb dos centenars de periodistes de quinze països i quaranta càmeres de televisió disposades davant de la porta principal de l’edifici del jutjat, Ronaldo va entrar a les 11.00 hores i va començar a declarar mitja hora després.

Noranta minuts de declaració en què el futbolista no va requerir intèrpret i va contestar tant al seu advocat com a la jutge i als representants de la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat. Va defensar que “si no em digués Cristiano Ronaldo, no estaria aquí assegut”.

A l’exterior s’havia preparat una estrada amb un micròfon perquè el jugador fes una declaració a la seua sortida davant de les càmeres, d’iniciativa pròpia, a través de la companyia que l’assessora en comunicació. Però, quan els reporters l’esperaven per a les seues explicacions, qui va aparèixer va ser un representant de la companyia que l’assessora, que va explicar que el davanter s’expressaria a través d’un comunicat de premsa.

En aquesta nota, Cristano Ronaldo afirma que “mai” havia ocultat res i va assegurar que “no he tingut mai la intenció d’evadir impostos”. “La Hisenda espanyola coneix en detall tots els meus ingressos, perquè els hi hem entregat; mai he ocultat res, ni he tingut la intenció d’evadir impostoss”, va assenyalar el jugador. “Sempre faig les meues declaracions d’impostos de manera voluntària, perquè penso que tots hem de declarar i pagar impostos d’acord amb els nostres ingressos. Els qui em coneixen saben el que demano als meus assessors: que ho tinguin tot al dia i correctament pagat, perquè no vull problemes.”

Va afegir que no va crear cap “estructura especial” per gestionar els seus drets d’imatge quan va arribar al Reial Madrid el 2010, sinó que va mantenir la que els gestionava a Anglaterra, quan jugava al Manchester United.

Segons el text, Ronaldo va estar “tranquil i satisfet” per haver pogut col·laborar amb la Justícia i no farà més declaracions sobre aquest tema fins que conclogui el procés. Els seus advocats es van mostrar satisfets amb la declaració del jugador, ja que “va contestar totes les preguntes, es va mostrar tranquil i va col·laborar en tot moment amb la jutge”.

El davanter continua com a investigat en un procés que tindrà un descans mentre la jutge es pren un temps per valorar la declaració i decidir els passos a seguir.

Decreten llibertat sota fiança de 300.000 euros per a Ángel Villar

El jutge Santiago Pedraz ha imposat una fiança de 300.000 euros al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Ángel María Villar, de 150.000 al seu fill Gorka i de 300.000 al vicepresident de la Federació Juan Antonio Padrón per poder sortir de presó, on van ingressar el passat 20 de juliol.

Cristiano va plantar els nombrosos mitjans que l’esperaven.

Cristiano va plantar els nombrosos mitjans que l’esperaven.EFE

tracking