Bronze del CN Cervera a l'Estatal júnior

Guillem Masjuan obté el tercer lloc en els 100 esquena

Guillem Masjuan, amb la medalla de bronze aconseguida ahir.

Guillem Masjuan, amb la medalla de bronze aconseguida ahir.SEGRE

La natació lleidatana va aconseguir aquest dimecres la primera medalla als Campionats d’Espanya júnior i absoluts que van arrancar dimarts passat a Terrassa. El seu artífex va ser Guillem Masjuan, del Club Natació Cervera, que es va penjar el bronze als 100 metres esquena júnior (de l’any 2000).

El lleidatà va nadar en una de les sèries preliminars més dures, amb bona part dels millors absoluts de la distància, encara que va aconseguir el vuitè i últim bitllet per a la final de la categoria amb un registre de 1:00.46, que després milloraria en la lluita per les medalles.

Allà, el nadador del Club Natació Cervera va esforçar-se i va anar clarament de menys a més. Va arrancar últim dels finalistes, però a poc a poc va remuntar per acabar tercer amb una marca de 59.61, a catorze dècimes de la medalla de plata.

Al marge de Masjuan, que als 50 lliures va acabar el divuitè, el club de la Segarra també va situar a les finals Carla Torra en els 400 estils. Ho va fer amb la tercera marca acreditada de 5.10.46, però en la lluita pel podi la lleidatana només va posar ser cinquena amb 5:06.02, i va millorar el seu registre en més de quatre segons.

Pel que fa a la resta de resultats del CN Cervera, Maria Besora va acabar la dinovena a la prova de 100 metres esquena, amb una millor marca personal de 28.43; Ignasi Bernaus va ser desè en 400 estils amb 4.44:07, i Núria Caldera va finalitzar divuitena en els 100 esquena amb 1.09:37.

Quant al Club Natació Lleida, Paula Juste, fins i tot sent infantil, va nadar els 100 esquena absoluts i va firmar el vint-i-dosè lloc, mentre que Roger Miret es va classificar en novena posició en 100 esquena, així com Marc Juárez en 50 lliures, tots dos en categoria júnior.