SEGRE

FUTBOL SEGONA B

La família d'Emili dirigirà un projecte per a la base

Amb els diners que recaptarà demà en el trofeu que porta el seu nom

L’equip lleidatà disputarà un nou amistós aquest divendres davant del Barça B al Miniestadi.

L’equip lleidatà disputarà un nou amistós aquest divendres davant del Barça B al Miniestadi.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports acollirà demà dimecres, a partir de les 21.00 hores, la primera edició del Trofeu Emili Vicente, en memòria de l’exjugador i exentrenador del Lleida mort el mes de maig passat als 52 anys. El partit servirà de presentació davant de la seua afició per al Lleida, que tindrà com a rival el Reus, club que també va entrenar Emili. És la primera vegada en les set temporades d’història del Lleida Esportiu que l’equip fa una presentació al Camp d’Esports, una cosa que fins ara havia estat inviable pel mal estat que presentava la gespa.

El trofeu tindrà continuïtat en les pròximes pretemporades i tota la recaptació del partit s’entregarà a la família d’Emili Vicente que, al seu torn, la destinarà a desenvolupar un nou projecte per al futbol base del club, els detalls del qual es donaran a conèixer més endavant.

“L’Emili estava molt vinculat al futbol base i la família ha tingut la idea de desenvolupar un nou projecte dins del club que es presentarà més endavant en un acte conjunt”, va explicar el president, Albert Esteve. Abans del partit tindrà lloc la presentació de la plantilla, una cosa també inèdita fins ara.

El preu de les localitats per presenciar el torneig és de 15 euros, mentre que tant els abonats com els nens de fins a 10 anys tindran l’entrada gratuïta. El club, no obstant, va advertir ahir que el mateix dia del partit no serà possible tramitar carnets ni recollir-los, a causa dels preparatius del matx.

Per a aquest partit únicament s’obrirà la zona de Tribuna, a què els aficionats hauran d’accedir a través de la Porta 1. Les taquilles estaran obertes a partir de les 19.30, mentre que les empreses i acreditacions hi accediran, com és habitual, per la Porta 3.

D’altra banda, el Lleida disputarà un nou amistós aquest divendres al Miniestadi davant del Barça B, equip que ha ascendit a la Segona divisió (20.00). Aquest serà el vuitè partit de pretemporada del Lleida i el penúltim abans de l’inici de la Lliga.

L’últim serà el dissabte 12 a la localitat aragonesa de Ricla davant del Deportivo Aragón, filial del Saragossa. Quant al primer partit de Lliga, al camp del Badalona, es jugarà el diumenge dia 20 a les 19.00 hores.

tracking