FUTBOL PRETEMPORADA

El Borges imposa la major categoria

Domina un partit en el qual el marcador hauria pogut ser més ampli

L’equip de les Garrigues va sumar una nova victòria.

El Borges, de Primera Catalana, va imposar la seua major categoria davant del Vallfogona de Balaguer, de Segona, al qual va guanyar per 5-1. La primera part va ser de clar domini local, desenvolupant-se pràcticament del tot a la meitat de camp del Vallfogona. Al minut 6, Torné va avançar el Borges i, a mitjans del primer temps, Aitor i Sobrepere van augmentar la distància per a l’equip de Joan Roca. Abans del descans, Joel va fallar un penal que hauria deixat el matx més que resolt. A la represa, va seguir el domini local amb menys presència a l’àrea. Tanmateix, Pijuan va tornar a avançar el conjunt local al minut 65, i quatre minuts més tard José López va fer el gol de l’honor per als de la Noguera de penal. A tres minuts del final, Fede va marcar el cinquè i definitiu del Borges, al qual hauria pogut sumar-se un sisè per un xut d’Eudald que va anar al pal.