SEGRE

MOTOCICLISME

Motocròs lleidatà a la Xina

Guillem Navas, de l’equip Lleides, viatja a Pequín per formar pilots i dissenyar un circuit || Un equip asiàtic ha estat aquests dies de ‘stage’ a Albatàrrec

Navas i Wang Ku, un dels   millors pilots xinesos, a les instal·lacions d’Albatàrrec.

Navas i Wang Ku, un dels millors pilots xinesos, a les instal·lacions d’Albatàrrec.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Lleides i el seu complex de circuits inaugurat el mes de maig passat a Albatàrrec ja traspassen fronteres. En poc temps, la instal·lació s’ha convertit en un referent a nivell europeu i ara també mundial, com demostra l’stage de tres setmanes que ha efectuat recentment un equip xinès, una relació que tindrà continuïtat immediatament.

I és que un dels principals baluards de l’equip lleidatà, el jove Guillem Navas, de 20 anys i pilot del Campionat d’Espanya de MX2, viatjarà aquest diumenge a la Xina per a una doble missió: formar pilots i ajudar a millorar les instal·lacions en una localitat propera a Pequín.

“Ens han proposat anar-hi perquè els ajudem en la formació dels pilots d’un equip xinès, ja que el nivell que tenen allà del motocròs és dels anys 90, i col·laborar en el disseny d’algun circuit, perquè un dels principals problemes que tenen és la falta d’instal·lacions de nivell”, explica Navas, que assegura que “és una motivació personal molt bona en tots els aspectes i una manera d’obrir nous mercats per a un Lleides Park que ja és un referent a nivell mundial i hem d’explotar-lo més”.

Navas, que passarà uns dos mesos al país asiàtic, ja va tenir una primera experiència a mitjans d’aquest any a Polònia, formant joves promeses, i no descarta repetir-la en altres països. Així mateix, està previst que l’equip xinès, que té com a abanderat Wang Ku, un dels tres millors pilots del seu país, repeteixi un altre stage a finals d’any.

tracking