Futbol

El Lleida B guanya de nou i lluitarà per la final

Una acció del partit disputat ahir a Gardeny entre el Lleida B i el Mollerussa.

Una acció del partit disputat ahir a Gardeny entre el Lleida B i el Mollerussa.MAGDALENA ALTISENT

El Lleida B va guanyar 6-2 a la tornada dels quarts de final de la Copa Lleida el Mollerussa, resultat que, sumat a l’1-3 que va aconseguir al Pla d’Urgell, el va classificar per a les semifinals, en què s’enfrontarà en partit únic a l’EFAC Almacelles el cap de setmana vinent.

El Mollerussa es va avançar de penal al minut 8 per mitjà d’Edu Raya. També des dels onze metres va arribar l’empat del Lleida B, en un penal que va transformar Jordi Martínez.

Malgrat que la primera part dels blaus no va ser bona, l’efectivitat els va portar al descans amb una renda de dos gols, després d’un en pròpia porta de Pocurull al minut 40, i un altre de Marc Soldevila a l’últim minut.

Al segon temps, el Lleida B es va apropiar la possessió però els gols no van arribar fins als últims 10 minuts. Per al Lleida van marcar Sergi Gómez i Yemi. Tot seguit, Marc Grau va retallar distàncies i a falta d’un minut per al final del matx, Jordi Martínez va rematar el Mollerussa amb el sisè i definitiu gol.