FUTBOL PRETEMPORADA

L'Alpicat, sense pólvora

Falta de punteria per als locals en un partit en el qual cada equip va dominar una meitat || Els porters van ser els protagonistes amb parades destacades

Els porters d’Alpicat i Cervera van ser els protagonistes del partit amistós.

Els porters d’Alpicat i Cervera van ser els protagonistes del partit amistós.SEGRE

L’Alpicat no va poder superar aquest dimecres el Cervera (0-0) en el quart partit de pretemporada, un duel en el qual hi va haver una meitat per a cada equip. Durant la primera meitat van ser els visitants, que militen a Segona Catalana, els que van merèixer avançar-se en el marcador, mentre que a la segona va ser l’Alpicat el que va ser superior, amb diverses accions de perill que no van acabar en gol.

El primer acte va ser molt disputat per tots dos conjunts, però va ser el Cervera el que va tenir més oportunitats, les dos més clares per a Cesc i Vicente als 10 i 25 minuts. Dos potents trets que Joel Domínguez va poder resoldre amb dos grans parades.

El segon temps va mostrar notables diferències des del principi i l’entrada al camp de Kelly i Patrick van donar a l’Alpicat més presència i control de pilota. Amb el nou posicionament de l’equip de Jordi López Mena, els locals van aconseguir atansar-se a la porteria visitant i Niso, als 57 minuts, va estar a punt de marcar, encara que Savio va rebutjar a córner.

La superioritat la va continuar tenint l’Alpicat, però el cansament va començar a fer acte de presència després de diverses setmanes de pretemporada. En els últims minuts del partit, l’Alpicat va disposar de més oportunitats per avançar-se en el marcador i Xavi Gomà va estar a punt d’anotar l’1-0, encara que Aleix va resoldre a la perfecció un un contra un.

A cinc minuts per al final va ser Patrick el que ho va intentar, amb un tret a l’àrea que el porter va tornar a aturar. Ja en el temps afegit, Xavi Gomà va tenir dos ocasions més, encara que finalment el marcador ja no es va moure del 0-0 inicial. L’Alpicat visitarà en el pròxim amistós de dissabte (19.00) un Mollerussa que ahir va golejar l’Agramunt (10-1).