SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

A consolidar-se a la zona alta

CF Solsona. Ha mantingut el bloc de la temporada passada, que va aconseguir una meritòria cinquena posició, i de les set incorporacions, tres procedeixen del filial i dos del juvenil

L’equip del Solsonès també ha rejovenit la plantilla, apostant clarament pel planter.

L’equip del Solsonès també ha rejovenit la plantilla, apostant clarament pel planter.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Futbol Solsona, que afrontarà la cinquena temporada consecutiva a la Segona Catalana, és un altre dels equips que ha apostat fort aquest any pel planter. I és que de les set incorporacions que ha fet fins ara –només està pendent de fitxar un centrecampista–, tres procedeixen del filial (Àngel Garcia, Jordi Esteve i Roger Sala) i dos més del juvenil (Guiu Montaner i Roger Ribera). La resta de la plantilla és el bloc principal que la passada campanya va acabar la Lliga en una meritòria cinquena posició.

I aquest torna a ser l’objectiu. Aconseguir la permanència sense conflictes, consolidar-se en la categoria i lluitar per ser als llocs de dalt. “La idea que tenim és mantenir la trajectòria de les últimes temporades, i crec que, malgrat la joventut que hem incorporat, tenim potencial suficient per lluitar per estar entre els sis primers”, va assenyalar l’entrenador, Miquel Garcia, que s’estrena en el càrrec al cap d’un any sense entrenar després del seu pas pel Guissona. El tècnic considera que “el Tàrrega és el gran favorit”, i situa Mollerussa, Alcarràs i Torrefarrera un esglaó per sobre de la resta. “Nosaltres estarem al grup d’aspirants juntament amb Linyola, Cervera i Artesa Segre, principalment”, va puntualitzar.

L’equip del Solsonès també ha rejovenit la plantilla, apostant clarament pel planter.

L’equip del Solsonès també ha rejovenit la plantilla, apostant clarament pel planter.SEGRE

tracking