SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Iván Agudo reforça la davantera del Lleida Esportiu

El futbolista de 24 anys arriba al Lleida cedit per la Cultural després de jugar l’última temporada al Badalona || El club negocia amb Mikel Fernández, que va estar al club el curs anterior

La plantilla del Lleida Esportiu va protagonitzar ahir la sessió fotogràfica oficial sobre la gespa del Camp d’Esports.

La plantilla del Lleida Esportiu va protagonitzar ahir la sessió fotogràfica oficial sobre la gespa del Camp d’Esports.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter Iván Agudo, de 24 anys, jugarà aquesta temporada al Lleida Esportiu en qualitat de cedit per la Cultural Lleonesa després de fer-ho el curs passat al Badalona, en el qual va anotar sis gols en trenta partits.

D’altra banda, el club podria tancar avui la incorporació del defensa central Mikel Fernández, que ja va jugar la campanya anterior al Lleida cedit pel Llorca. El jugador basc va arribar al mercat hivernal per reforçar la defensa del conjunt dirigit per Gustavo Siviero.

Iván Agudo, natural de Castelló, es va formar en les categories inferiors del Vila-real i va debutar amb el filial a Segona B en la temporada 2013-14, en la qual va disputar tres partits. A la mateixa campanya va ser traspassat a l’Elx Il·licità, també en la categoria de bronze, on va estar tres cursos, incloent un any a Tercera.

El Badalona el va incorporar l’estiu passat, convertint-se en el segon màxim anotador del conjunt barceloní, darrere de Gerard Oliva. El davanter castellonenc va jugar 30 partits, dels quals 20 van ser com a titular. L’arribada d’Agudo reforça una davantera en la qual Gerard Albadalejo comptava amb escassos efectius.

De fet, només Marc Nierga era capaç de jugar com a ariet, juntament amb el del planter Bojan Radulovic, de forma que el tècnic tindrà ara més alternatives. Al seu torn, Carlos Doncel es convertirà en les pròximes hores en nou jugador del filial de l’Espanyol una vegada solucionada la rescissió amb el Lleida.

tracking