SEGRE

BÀSQUET SELECCIÓ

Oriola: “M’he guanyat estar aquí i lluitaré per guanyar-me el lloc”

Pierre Oriola, durant l’amistós davant de Veneçuela.

Pierre Oriola, durant l’amistós davant de Veneçuela.FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot lleidatà Pierre Oriola va assegurar ahir que s’ha “guanyat” estar en la preselecció per a l’Eurobàsquet, després de la gran temporada que ha fet al València.

“M’he guanyat estar aquí, he d’intentar aprofitar els minuts que em dóna en els amistosos, guanyar-me el lloc i això és a força de treball i del que he fet fins ara”, va apuntar el de Tàrrega als mitjans després de l’entrenament d’ahir al Poliesportiu Triangle d’Or. Preguntat sobre si veu més factible quedar-se a la selecció definitiva, va afirmar que “tots lluitem per un lloc”. “Hi ha jugadors que el tenen ja per experiència i nosaltres hem de treballar com els que més”, va explicar.

Tanmateix, malgrat sumar molts entrenaments ja amb la selecció, per al lleidatà el millor “són els partits”. “El que ens agrada és jugar, la intensitat dels partits, perquè en un entrenament es practiquen coses però no és real”, va subratllar.

Encontres com el de Veneçuela de dimarts passat, en el qual es va sentir “molt còmode jugant amb Marc Gasol”, que defineix com “un base amb cos de pivot”. “Passa increïble. És un luxe jugar amb ell i Pau”, va confessar l’ala pivot de 25 anys sobre Gasol. El pròxim rival en aquesta preparació serà avui Senegal.

tracking