SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“L’equip és atrevit”

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, afirma que els seus jugadors arriben “en bon moment” a l’inici de Lliga || Debuta demà al camp del Badalona

Gerard Albadalejo, ahir al Camp d’Esports.

Gerard Albadalejo, ahir al Camp d’Esports.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo, que debutarà demà al camp del Badalona al capdavant del Lleida a la Lliga, considera que l’equip arriba “en un bon moment” a l’inici de la competició i encara que es confessa safisfet amb la plantilla que té no descarta que hi pugui haver noves incorporacions fins a final de mes. “Estem amb moltes ganes que arribi el partit. A hores d’ara tots els equips volem ja jugar per aconseguir punts. Crec que arribem en un bon moment”, va explicar, afegint que “tenim una plantilla competitiva, treballadora i humil. És un equip que no pararà de córrer durant tot el partit, atrevit i treballador”. Per a aquest debut de lliga Albadalejo no podrà comptar amb el porter Diego Rivas, baixa per sanció, ni amb Bojan Radulovic, lesionat.

Pel que fa al rival, Albadalejo va comentar que “tots els equips d’aquest grup tenen un nivell molt alt. Serà un partit difícil. El Badalona és un equip consolidat, molt competitiu que va fer una temporada molt bona. Però la idea del Lleida és sortir a guanyar el partit”, va indicar.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text

Va admetre que l’equip ha buscat jugar molts partits amistosos aquest estiu perquè “hi ha hagut molts canvis de futbolistes i canvi al cos tècnic. Havíem de jugar molts partits per treballar-ho tot. Per això en vam fer tants. L’últim, el de les Borges Blanques, malgrat la data, ens feia il·lusió jugar-lo al ser una celebració tan assenyalada per a ells”.

Va afegir que “estic molt content de l’esforç que ha fet el club” i no va descartar nous fitxatges. L’últim fins ara, Iván Agudo, ja es va entrenar ahir i no va descartar que avui entri en la convocatòria. “Sempre estem atents al mercat per si es pot millorar el que tenim, però amb el que hi ha la plantilla és molt competitiva, estic molt satisfet.”

També va reconèixer que “tinc molt clar quin és l’onze inicial. El tinc des de les Borges”, però no va voler anunciar-lo.

tracking