SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Bon empat del Pardinyes

Les jugadores de David Viñes van acusar el cansament del dia anterior davant l’Espanyol en la visita a Barbastre || El Peña Ferranca juga a la seua categoria

Formació inicial del Pardinyes en l’amistós que va jugar ahir a Barbastre.

Formació inicial del Pardinyes en l’amistós que va jugar ahir a Barbastre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pardinyes va empatar 1-1 en l’amistós disputat aquest diumenge a Barbastre davant del Peña Ferranca, un equip que juga a la mateixa categoria, la Segona divisió, de manera que es trobaran a la Lliga.

L’equip que entrena David Viñes es va avançar en el marcador però va acusar l’esforç de l’amistós que havia jugat el dia anterior davant de l’Espanyol, de Primera divisió, i que va finalitzar amb victòria blanc-i-blava per 5-0.

Tots dos equips van jugar un matx propi d’aquestes altures de la pretemporada, amb moltes imprecisions i poques ocasions de gol. El Pardinyes va aconseguir avançar-se en l’electrònic gràcies a un gol aconseguit per Uri al minut 20, tot i que poc després, al 25, l’equip oscenc va aconseguir l’empat amb una rematada de Carmen.

El Peña Ferranca es va mostrar molt sòlid al darrere i, encara que les lleidatanes van tenir alguna ocasió, el marcador ja no es va moure. El Pardinyes, en el qual van debutar quatre jugadores del sub-17, tornarà a jugar aquest dissabte que ve davant de l’Igualada.

tracking